- Член од
- 27 март 2009
- Мислења
- 445
- Поени од реакции
- 14
Realno ne cekame na slednite izbori da bidime prvi ama 100% go zazemame 2roto mesto na SDS.
Ха Ха - вакви „предвидувања“ даваа и народњаците во 2006.Realno ne cekame na slednite izbori da bidime prvi ama 100% go zazemame 2roto mesto na SDS.
A be ubavo im kazuvav svoevremeno...na toa VMR-Ovcite deka treba da mu preporacaat diskretno na brat Ljube da se SAMOUTEPA....ritualno i so izvikuvanje GEROJSKI PAROLI......u toa Seveningenot....pa em da bidne geroj , em nie najposle da dobieme GEROJ vistinski , em rabotata koja so toa ke ja svrsese ke bese zilion pati pogolema od ovaa koja sega proba da ja napravi...Кој идеали ги следи братот бе Борг Дроне?Го поштував и молев да се ослободи братот но сега мислам дека се изгубил во политиката.Мислам дека не знае што прави.И мислам дека врска нема од идеали.
Ова болдов погоре самиот Љубе го искористи на интервју така и ја промовира партијата ... плагијаторhehe
OM (Obedineta Makedonia) bilo imeto na radioto na VMRO DPMNE vo Bitola vo eden period od nekolku godini.
sinonim kako Om - edinica za odpor, zs bese proekt na eden mlad covek koj go vodese odporot protiv skm pdp + nejzinite sateliti, i bugarasite vo redovite na dpmne
a sho imat ovaj agentov briselski, lazniov vojvoda, so Obedineta Makedonia, jas ne znam.
Obedineti za (kradenje i rasparcuvanje) na Makedonija?
Зачлени се,па се ќе знаеш.:pos2:Партијава има лого или интернет страница или нешто?... сакам да прочитам, да видам... да знам.
Море се мислам...има ли некој намера да оснива ОБЕДИНЕТИ ГЕМИЏИИ АД. ???? би инвестирал во акции на таа компанија,ако се појави на берза, а мислам и мнооогу други Македонци...???Зачлени се,па се ќе знаеш.:pos2:
21 век сме, посоодветно име би било..Море се мислам...има ли некој намера да оснива ОБЕДИНЕТИ ГЕМИЏИИ АД. ???? би инвестирал во акции на таа компанија,ако се појави на берза, а мислам и мнооогу други Македонци...???
.....klasika..dete..klasika...ostaj stranski izrazi za iminja na NASI KOMPANII...21 век сме, посоодветно име би било..
....УТИЛИЗАТОРИ АД....
РомантикаRealno ne cekame na slednite izbori da bidime prvi ama 100% go zazemame 2roto mesto na SDS.
Апсолутно романтично!Романтика
Realno ne cekame na slednite izbori da bidime prvi ama 100% go zazemame 2roto mesto na SDS.
ne e toj plagijator, toj e samo klovn, glupav i tupavОва болдов погоре самиот Љубе го искористи на интервју така и ја промовира партијата ... плагијатор