Нова партија на Љубе Бошкоски - "Обединети за Македонија"

Член од
27 март 2009
Мислења
445
Поени од реакции
14
Realno ne cekame na slednite izbori da bidime prvi ama 100% go zazemame 2roto mesto na SDS.

Член од
22 декември 2008
Мислења
372
Поени од реакции
11
Realno ne cekame na slednite izbori da bidime prvi ama 100% go zazemame 2roto mesto na SDS.
Ха Ха - вакви „предвидувања“ даваа и народњаците во 2006.

Ќе го заземете второто место секако (прво место како политичар што бил во лудница го држи предавникот-лопов-бугарин, а второ место ќе заземе будаличиштето Љубе).

Член од
19 февруари 2009
Мислења
250
Поени од реакции
19
hehe

OM (Obedineta Makedonia) bilo imeto na radioto na VMRO DPMNE vo Bitola vo eden period od nekolku godini.

sinonim kako Om - edinica za odpor, zs bese proekt na eden mlad covek koj go vodese odporot protiv skm pdp + nejzinite sateliti, i bugarasite vo redovite na dpmne :pipi:

a sho imat ovaj agentov briselski, lazniov vojvoda, so Obedineta Makedonia, jas ne znam.

Obedineti za (kradenje i rasparcuvanje) na Makedonija? :toe:

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Кој идеали ги следи братот бе Борг Дроне?Го поштував и молев да се ослободи братот но сега мислам дека се изгубил во политиката.Мислам дека не знае што прави.И мислам дека врска нема од идеали.
A be ubavo im kazuvav svoevremeno...na toa VMR-Ovcite deka treba da mu preporacaat diskretno na brat Ljube da se SAMOUTEPA....ritualno i so izvikuvanje GEROJSKI PAROLI......u toa Seveningenot....pa em da bidne geroj , em nie najposle da dobieme GEROJ vistinski , em rabotata koja so toa ke ja svrsese ke bese zilion pati pogolema od ovaa koja sega proba da ja napravi...:)
...ama brat Ljube kukavica , a VMR-Ovcive patrioti kolku i SDS-Ovcite...:)

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
hehe

OM (Obedineta Makedonia) bilo imeto na radioto na VMRO DPMNE vo Bitola vo eden period od nekolku godini.

sinonim kako Om - edinica za odpor, zs bese proekt na eden mlad covek koj go vodese odporot protiv skm pdp + nejzinite sateliti, i bugarasite vo redovite na dpmne :pipi:

a sho imat ovaj agentov briselski, lazniov vojvoda, so Obedineta Makedonia, jas ne znam.

Obedineti za (kradenje i rasparcuvanje) na Makedonija? :toe:
Ова болдов погоре самиот Љубе го искористи на интервју така и ја промовира партијата ... плагијатор :)

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Партијава има лого или интернет страница или нешто?... сакам да прочитам, да видам... да знам. :)

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Зачлени се,па се ќе знаеш.:pos2:
Море се мислам...има ли некој намера да оснива ОБЕДИНЕТИ ГЕМИЏИИ АД. ???? би инвестирал во акции на таа компанија,ако се појави на берза, а мислам и мнооогу други Македонци...??? :vozbud:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Море се мислам...има ли некој намера да оснива ОБЕДИНЕТИ ГЕМИЏИИ АД. ???? би инвестирал во акции на таа компанија,ако се појави на берза, а мислам и мнооогу други Македонци...??? :vozbud:
21 век сме, посоодветно име би било..

....УТИЛИЗАТОРИ АД....

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
21 век сме, посоодветно име би било..

....УТИЛИЗАТОРИ АД....
.....klasika..dete..klasika...ostaj stranski izrazi za iminja na NASI KOMPANII...:)

inaku samo od prodazba na pravata za prenos vo zivo...streamed.........fondovi do nebo bi se napumpale... zamisli: lansiranje na Fuere vo niska orbita....ili Bakojani vo dve iljadi DNK mustri....ili...:vozbud:

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
За кај ќе бидат тие избори???? за бугарскиот или косовскиот парламент????.......или да не мисли брат Љубе на Европскиот?????

Член од
19 февруари 2009
Мислења
250
Поени од реакции
19
Ова болдов погоре самиот Љубе го искористи на интервју така и ја промовира партијата ... плагијатор :)
ne e toj plagijator, toj e samo klovn, glupav i tupav

plagijatori se negovite nadredeni :kesa:

mislis deka ljube znajt fizika, pa mu teknalo to so OM? :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom