Нова партија на Љубе Бошкоски - "Обединети за Македонија"

• Креатор на темата Креатор на темата ogledalo
  • Време на започнување Време на започнување
Realno ne cekame na slednite izbori da bidime prvi ama 100% go zazemame 2roto mesto na SDS.

Ха Ха - вакви „предвидувања“ даваа и народњаците во 2006.

Ќе го заземете второто место секако (прво место како политичар што бил во лудница го држи предавникот-лопов-бугарин, а второ место ќе заземе будаличиштето Љубе).

hehe

OM (Obedineta Makedonia) bilo imeto na radioto na VMRO DPMNE vo Bitola vo eden period od nekolku godini.

sinonim kako Om - edinica za odpor, zs bese proekt na eden mlad covek koj go vodese odporot protiv skm pdp + nejzinite sateliti, i bugarasite vo redovite na dpmne :pipi:

a sho imat ovaj agentov briselski, lazniov vojvoda, so Obedineta Makedonia, jas ne znam.

Obedineti za (kradenje i rasparcuvanje) na Makedonija? :toe:

Кој идеали ги следи братот бе Борг Дроне?Го поштував и молев да се ослободи братот но сега мислам дека се изгубил во политиката.Мислам дека не знае што прави.И мислам дека врска нема од идеали.

A be ubavo im kazuvav svoevremeno...na toa VMR-Ovcite deka treba da mu preporacaat diskretno na brat Ljube da se SAMOUTEPA....ritualno i so izvikuvanje GEROJSKI PAROLI......u toa Seveningenot....pa em da bidne geroj , em nie najposle da dobieme GEROJ vistinski , em rabotata koja so toa ke ja svrsese ke bese zilion pati pogolema od ovaa koja sega proba da ja napravi...:)
...ama brat Ljube kukavica , a VMR-Ovcive patrioti kolku i SDS-Ovcite...:)

hehe

OM (Obedineta Makedonia) bilo imeto na radioto na VMRO DPMNE vo Bitola vo eden period od nekolku godini.

sinonim kako Om - edinica za odpor, zs bese proekt na eden mlad covek koj go vodese odporot protiv skm pdp + nejzinite sateliti, i bugarasite vo redovite na dpmne :pipi:

a sho imat ovaj agentov briselski, lazniov vojvoda, so Obedineta Makedonia, jas ne znam.

Obedineti za (kradenje i rasparcuvanje) na Makedonija? :toe:

Ова болдов погоре самиот Љубе го искористи на интервју така и ја промовира партијата ... плагијатор :)

Партијава има лого или интернет страница или нешто?... сакам да прочитам, да видам... да знам. :)

Зачлени се,па се ќе знаеш.:pos2:

Море се мислам...има ли некој намера да оснива ОБЕДИНЕТИ ГЕМИЏИИ АД. ???? би инвестирал во акции на таа компанија,ако се појави на берза, а мислам и мнооогу други Македонци...??? :vozbud:

Море се мислам...има ли некој намера да оснива ОБЕДИНЕТИ ГЕМИЏИИ АД. ???? би инвестирал во акции на таа компанија,ако се појави на берза, а мислам и мнооогу други Македонци...??? :vozbud:

21 век сме, посоодветно име би било..

....УТИЛИЗАТОРИ АД....

21 век сме, посоодветно име би било..

....УТИЛИЗАТОРИ АД....

.....klasika..dete..klasika...ostaj stranski izrazi za iminja na NASI KOMPANII...:)

inaku samo od prodazba na pravata za prenos vo zivo...streamed.........fondovi do nebo bi se napumpale... zamisli: lansiranje na Fuere vo niska orbita....ili Bakojani vo dve iljadi DNK mustri....ili...:vozbud:

За кај ќе бидат тие избори???? за бугарскиот или косовскиот парламент????.......или да не мисли брат Љубе на Европскиот?????

Ова болдов погоре самиот Љубе го искористи на интервју така и ја промовира партијата ... плагијатор :)

ne e toj plagijator, toj e samo klovn, glupav i tupav

plagijatori se negovite nadredeni :kesa:

mislis deka ljube znajt fizika, pa mu teknalo to so OM? :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom