Нифмоманија

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Замисли си имаш таков "другар". И тебе ти се присака да "гргаш". Нема баш да биде тужно ако ти помогне. И коа ке ти помогне ке има емоција наречена добродетелско задоволство кое ке го исполни тој нифмомакот.
"Другарот“- не може секогаш да ти биде на располагање (за жал, има свој живот :icon_roll) а и да ти биде на располагање, нема да издржи толку.

KeleS

insolitus res
Член од
22 јануари 2008
Мислења
734
Поени од реакции
57
Да де .. другарот нема да е на располагање .. ама веке спомнав дека сите мажи на светот се Ready to Go 24/7 . Така да вие девојките лесно ви е ко ке ви треба ... Него ние мажите што да речиме ...
Најголем ужас е шо баш ко ке треба најпоке нема некоја да се нафати .

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
"Другарот“- не може секогаш да ти биде на располагање (за жал, има свој живот :icon_roll) а и да ти биде на располагање, нема да издржи толку.
Да беше опасен сексот, од раѓање на половиот орган ке имавме етикета со "Сексот полека убива". Прекумерниот секс, да, штетен е, али ако си напален цело време и само тоа не значи дека е опасно по тебе. Исто како да палам цигари на другите околу мене и да биде опасно по моите бели дробови.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Кога последен пат проверив, нимфоманијата беше болест и луѓето кои ја имаа беа несреќни.

Ова чисто ко потсетување.

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Да ви кажам право, и јас сум Нимфо-Ман. И многу сум среќен.

Fasty

Артист
Член од
1 август 2011
Мислења
182
Поени од реакции
47
Ми падна на памет онака чисто од љубов да ја отваорам темава (фала богу не отварам тема ради тролање и барам добри коментари -заклучоции аргументи и слично ) Генерално .. малку се знае за таа „болест“.Дали вие девојките сте се почуствувале како нинфоманки?Дали вие незгодно или срам да се декларирате како такви?Случаеви?Симптоми.Темава е специјална креација само за женските за мажите само да читаат и да учат и уживаат.Овде споделете девојки ваши искуства на оваа тема.Како кај маж може една жена да ги препознае истите симптоми на оваа болест?Дали се пренесува болеста од жена на жена?Генерално што си мислите на таа тема -ако веќе постој нешто за нинфоманија спојте ја оваа тема со постоечката што веруем ја нема- Секое машко за партнерка сака да поседува девојка со таква болест?Колку е овој факт вистинит?Колку е тоа распространето низ Македонија.Дали навистина може една девојка да умре за секс доколку боледува од вакво чудо?Девојки тврдат дека : постојат моментит кога ни вибратори не помагаат ..
ова од една страна е позитивно-до негде-
од друга загрижувачки ..
Очекувам одговор на секое прашање а и на анкетата.

Запомнете : само жените ја имаат таа способност да нас мажите не протолкуваат во секој момент

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Fasty ако ти спојам уште една тема во љубов и секс ќе одиш на годишен бан.
Така да следен пар користи пребарувач.

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Ми падна на памет онака чисто од љубов да ја отваорам темава (фала богу не отварам тема ради тролање и барам добри коментари -заклучоции аргументи и слично ) Генерално .. малку се знае за таа „болест“.Дали вие девојките сте се почуствувале како нинфоманки?Дали вие незгодно или срам да се декларирате како такви?Случаеви?Симптоми.Темава е специјална креација само за женските за мажите само да читаат и да учат и уживаат.Овде споделете девојки ваши искуства на оваа тема.Како кај маж може една жена да ги препознае истите симптоми на оваа болест?Дали се пренесува болеста од жена на жена?Генерално што си мислите на таа тема -ако веќе постој нешто за нинфоманија спојте ја оваа тема со постоечката што веруем ја нема- Секое машко за партнерка сака да поседува девојка со таква болест?Колку е овој факт вистинит?Колку е тоа распространето низ Македонија.Дали навистина може една девојка да умре за секс доколку боледува од вакво чудо?Девојки тврдат дека : постојат моментит кога ни вибратори не помагаат ..
ова од една страна е позитивно-до негде-
од друга загрижувачки ..
Очекувам одговор на секое прашање а и на анкетата.

Запомнете : само жените ја имаат таа способност да нас мажите не протолкуваат во секој момент

Dude, let's get things straight.
"Дали се пренесува болеста од жена на жена?" - Не, пошо не е болест. Нимфоманијата е појава.
Темава е специјална креација само за женските за мажите само да читаат и да учат и уживаат. - Here goes: ....Nothing. Очекуваш некоја девојка да ти пише дека е нимфоманка и да ти раскаже се што сака да праи, детално, у расказ од 30 реда?

Член од
4 октомври 2011
Мислења
19
Поени од реакции
5
подржувам се шо значи проширување на границите на сексуалната игра :)) затоа добитна комбинација е двајцата да се исти живи, диви ненаситни ..у најмала рака едниот мора да е :)

Член од
18 јули 2012
Мислења
132
Поени од реакции
47
имав еден таков дечко, само тоа му беше во паметот, а најсмешно беше што еднаш ми кажа дека јас сум била нимфоманка

Член од
11 август 2012
Мислења
4
Поени од реакции
0
Уф не дај боже да те снајде... хахахха.... зависи за кој како.... јас си имав мака, беше ненаситна значи после 3 часовни односи она продолжуваше ајде уште еднаш ајде уште еднаш... 2-3 пати се случи да имаме 3 часа... бидејки бев на одмор и коа се вратив и 2цата попалени еден на друг... потоа полека полека по 1час намаливме и едно време бевме скарани заради тоа...хаха...
И сеуште сум со истата девојка заедно сме веќе 4 години, секој ден по 2 пати имаме односи, така се договоривме но понекогаш знаеме да излетаме надвор од границите... полека полека осеќам дека и јас ке станам хахахха :)

F

FARANG

Гостин
Neznam za vo MKD ama za u stranstvo najlesno moze da gi najdete na internet. Ima dosta web saitovi samo razgledajte i let the games begin. Samo pamet u glava. Too much of anything will make you an adict. Sexot e najgolemata droga i te kako moze da se navleces a koga ke se navleces ako ne si sposoben da se snajdes sigurno ke izgoris. Koj prosol znae

D

dirty angel

Гостин
Nimfomanija

"Nimfomanija je nenormalno preterana želja za polnim odnosom kod žena. Ponekad može biti povezana s nepotpunim razvojem ličnosti. Takva ličnost je nesposobna da održi duboku, trajnu vezu i može da održava samo površne i prolazne odnose.(promiskuitet) Nimfomanija (grč. nymfe - nevesta; mania - ludilo),je ženina nezasita polna požuda. Ispoljava se u neprestanoj potrebi za polnim zadovoljavanjem, bilo putem polnog odnosa s muškarcem ili ženom, bilo putem masturbacije. Nimfomanke najčešće kombinuju sve te oblike polnog zadovoljavanja. One su obično psihički nestabilne osobe. Ponekad je nimfomanija prvi znak duševnog oboljenja. Neke žene nimfomanija odvodi u prostituciju."

Па сега вие сами одлучете дали ќе се наречете нимфоманки или едноставно го сакате сексот :).

Член од
26 јуни 2012
Мислења
131
Поени од реакции
105
Го сакам сексот, стварно е важен дел од мојот живот и огромно, ако не и најголемо задоволство.
На моменти сум помислувала дека сум зависна, ама свесна сум дека тој збор неможе да се употреби така лесно. Затоа што сепак можам да издржам и некое време без секс, нормално кога се мора. А кога имам со кого, зошто би се воздржувала.
Еден бивши постојано знаеше да ми префрли дека сум нимфоманка, ама изгледа не го знаел точното значење на зборов...

Kajgana Shop

На врв Bottom