Никогаш нема да си простам што ...

Н

'Никола'

Гостин
Никогаш нема да си простам што пред 3 гогини се фатив со една од моите најдобри другарки, по 4 месеци раскинавме на многу неубав начин, и до ден денес од тогаш немаме зборнато. Тоа никогаш нема да си го простам.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
никад нема да си простам шо не продолжив да учам музичко! згубен труд, пари, ВРЕМЕ!!! за што? за да се свртам кон некоја сосема трета насока.. :nenene: никад нма да си простам тоа. но ете едноставно помина и неможам да го вратам времето како и да е ке се помирам со судбината и ке терам даље. животов носи свашта и арно и зло

Член од
20 февруари 2010
Мислења
67
Поени од реакции
2
Никогаш нема да си простам што се запишав на Правен факултет, а требаше на Филолошки - за англиски јазик.

P

PewDiePie

Гостин
Никогаш немаше да си простам ако не се запишев на факултетот кај што сум сега. :pipi:

Член од
17 февруари 2010
Мислења
62
Поени од реакции
4
Животот нема генерална проба,животот е ПРЕМИЕРА...ако сум згрешила не било намерно,само треба да си свесен дека си згрешил и да не ја повториш грешката...инаку џабе е се...

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
Nikogash nema da si prostam shto dozvoliv edna lichnost da mi zeme se shto imav.:uvo:

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Никогаш нема да си простам што си заминав, што се плашев и бев збунета, што не го споделив тоа со тебе, што не разговаравме и што нема никогаш повеќе да бидеме заедно:pipi:
Никогаш повеќе нема да ми се повтори ова - нема да се помирам дека нема да имам можност да го потврдам ова со тебе - туку со некој друг за мене сега сеуште непознат/ неспознаен (ако даде Господ)
Те сакам и никогаш нема да те преболам:back:

... дозволив да ме искомплексираат и да ги влечам тие комплекси со години.:toe:
Крејзи ин лав,

За што да се искомплексираш - твоите ставови се супер?!

Често се преиспитувам и реално си ги прифаќам и признавам своите грешки, но не се замарам со самобарањепрошка и простување, затоа што знам дека ќе си најдам оправдување за се` и џабе цела мака. Може само да се потрудам да поправам нешто ако се работи за некоја втора повредена странка, но лично за себе не се потресувам.
Дивајн,

Браво за тебе - баш си силна штом така мислиш

Никогаш нема да си простам што сум премногу толерантна и трпелива во моментите кога треба да бидам сосема спротивното.
Никогаш нема да си ја простам болната амбициозност поради која ми се повеќето муки во животот(посилно е од мене :pipi:)
Никогаш нема да си простам за некои погрешни одлуки кои сум ги донела.
Нема ни да си простам за работите кои очајно сум сакала да ги направам а не сум имала храброст да ги направам...
Красулка, потполно те разбирам ... да не речам .... исто:smir:

С

Сатори

Гостин
Немам јас што да си простувам себе, другите имаат да ми простуваат.

К

Кики.

Гостин
никогаш нема да си простам што не знам до која мера треба да се верува во луѓето, што дозволив некој да си игра со мене и што не сум имала храброст за некои работи :jaj:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.630
Поени од реакции
1.196
Нема да си простам што му верував на еден „другар“ и го сметав како за брат.:jaj:
Нема да си простам зошто не се спротиставувам кога е најпотребно

T

TaMчЕ

Гостин
Никогаш нема да си простам што не отидов на последниот концерт на Тошка :(

Violet girl

пепелашка од наше маало
Член од
9 февруари 2010
Мислења
17
Поени од реакции
1
Не си простувам само за некои работи што не сум ги направила....Има ситуации каде што сум погрешила што е многу нормално,ама не се каам за ништо,се се случува со причина.........Така да најмногу ми е криво за нешто што не сум направила,сум немала храброст,можност,или пак некоја сосем друга причина.....:toe:

Член од
15 ноември 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Никогаш нема да си простам што им дозволив на некој луѓе да ми се вовлечат под кожа и што не сфатив порано дека се кретени.Толку.

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Се ми е простено :pipi:, ако бе беше се, немаше да бидам то шо сум денес.

G

Giggles

Гостин
Нема да си простам што верував на погрешни луѓе, што мислев дека можам да променам нешто,а уствари... ЈБГ поминало се. Нема да си простам ако дозволам да се повтори

Kajgana Shop

На врв Bottom