Н
'Никола'
Гостин
Никогаш нема да си простам што пред 3 гогини се фатив со една од моите најдобри другарки, по 4 месеци раскинавме на многу неубав начин, и до ден денес од тогаш немаме зборнато. Тоа никогаш нема да си го простам.
Крејзи ин лав,... дозволив да ме искомплексираат и да ги влечам тие комплекси со години.
Дивајн,Често се преиспитувам и реално си ги прифаќам и признавам своите грешки, но не се замарам со самобарањепрошка и простување, затоа што знам дека ќе си најдам оправдување за се` и џабе цела мака. Може само да се потрудам да поправам нешто ако се работи за некоја втора повредена странка, но лично за себе не се потресувам.
Красулка, потполно те разбирам ... да не речам .... исто:smir:Никогаш нема да си простам што сум премногу толерантна и трпелива во моментите кога треба да бидам сосема спротивното.
Никогаш нема да си ја простам болната амбициозност поради која ми се повеќето муки во животот(посилно е од мене )
Никогаш нема да си простам за некои погрешни одлуки кои сум ги донела.
Нема ни да си простам за работите кои очајно сум сакала да ги направам а не сум имала храброст да ги направам...