Никогаш нема да си простам што ...

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.288
Поени од реакции
6.998
Никогаш нема да си простам шо се понашав кретенски со моите....ме изгледале од кило месо и сеа јас.......

D

dh00|

Гостин
никогаш нема да си простам шо и’ се развикав вчера на другарка ми:(

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Изгледа премногу си се сакам себеси за да си го дозволам тој луксуз да не можам да си простам за нешто.Сум правела неброени,тешки глупости кои направиле да се чувствувам многу лошо,сум се јадела и сум се акала од земја,но на крај секогаш сум си простувала.

Тоа е единствен начин да продолжам понатаму,не планирам да се самоубијам или нешто такво,па единствено ми проестанува да си простам..не би можела да живеам со горчина кон себе и до бесјкрај да размислувам зошто не постапив поинаку.Се трудам да научам нешто што би ми помогнало во иднина да не се најдам пак во иста позиција,ако не друго нешто барем поука да се извлече од грешката.И кога си простувам,си простувам со цело срце и со мозок и повеќе нема шанси да се преоптеретувам и да гледам назад,продолжувам понатаму без грам грижа на совест и огорченост,бидејќи тоа не би ми помогнало во никој случај.:smir:

Stan The Man

ADRENALIN
Член од
17 август 2009
Мислења
19
Поени од реакции
1
ne si prostuvam za raboti sto sum propustil da gi napravam
a si prostuvam za se sto sum pravel i sto sum dozvoluval da mi pravat
sum zlostavuval luge i zivotni

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
никогаш нема да си простам зошто сум се родил глуп.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Никогаш не можам да си опростам 2 глупости шо ги имам направено у мојо глуп живот(не кажувам кои се тие)

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
никогаш нема да си простам што дозволив некои работи да ми избегаат од рака заради мојата срамежливост и повлеченост...

никогаш нема да си простам што дозволив некои луѓе да ме повредат...

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
што си дозволив на баскет да го изместам рамото

Член од
5 август 2009
Мислења
32
Поени од реакции
3
nikogas nema da si prostam sto go zapoznav !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
20 јули 2009
Мислења
41
Поени од реакции
6
Никогаш нема да си простам што го одбрав погрешниот пат :)

N

navivacka

Гостин
Никогаш нема да си простам што дозволив да се запишам на факс во Штип по желба на моите родители:tapp:
Никогаш нема да си простам што изгубив 3 години за една будала:uvo:

Kajgana Shop

На врв Bottom