Не сакав, ама засакав

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Ова некоја нова населба ви е во Скопје, нешо као Кисела Вода? :D
Или Кисела Јабука :D Това е наше Скопје :pos: Колку сум се смеел кога ми имаат кажано дека и во кисело млеко ставале шеќер ама пази работата е што не е еден човек туку од повеќе луѓе го имам тоа слушнато :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Печурки, порано кога ги гледав ми се гадеше но сега не јадам пица без печурки :)

Член од
22 јануари 2013
Мислења
481
Поени од реакции
671
Маслинки кечап и цвекло. Кечапот и сеа ми одвратен, ама мала количина за во тост е сосема ок.
За цвеклото како мала си правев филмови дека се парчиња месо во крв. Маслинките пред тоа ми беа повеќе горчливи.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Покрај гравот како мал не јадев ниту сирење, кашкавал а сега најмногу ги јадам. Јебем ти живот ти јебем.

Грашок никад не сум го сакал и нема да го сакам, незнам зашо..

SteamyLover

beautiful tango
Член од
24 октомври 2012
Мислења
202
Поени од реакции
554
Кашкавал.
Се откажав уште од мали нозе, кога ми направија тост и мене ми се растегна кашкавалот. Тоа беше крај помеѓу мене и него. До пред некое време почнав онака во ладен сендвич да го ставам, па некако полека ми влезе во исхраната, но многу количински се' уште не можам да јадам.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Јас се извинувам за оф топик, можете да ме бришете ако сакате :D

Јас го обожавам мирисот на варено млеко :love: Порано дома само такво имавме зашто беше многу поефтино, а ние сите се давевме во млеко :pos:
Чисто информативно, имаш коска скршено во животов? :)
Не :), за среќа немам ништо скршено до сега, само изместување на зглобови (што ми се случува доста често).
Но, имам недостаг на калциум, повремено пијам таблети Ca.

Член од
5 февруари 2014
Мислења
138
Поени од реакции
60
Јас грав никако неможам да јадам незнам зошто ми се гади ми иде да повраќам :)

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Не :), за среќа немам ништо скршено до сега, само изместување на зглобови (што ми се случува доста често).
Но, имам недостаг на калциум, повремено пијам таблети Ca.
Така и си мислев за калциумот. Добро е што немаш скршено коска :)

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.469
Поени од реакции
6.127
Полжави од самата помисла ми се гадеше НО кога ги пробав го пронајдов рајот :cool:

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Грашок! Лукот не дека неможам да го јадам или дека после ќе ми мириса здивот едноставно немие вкусен за разлика од кромидот кој би го јадел со се што е можно.:)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Кајгана, Белката од пржени јајца, Штавелот од штавел сармата, Зелката од класик сармата .. :facepalm: #Douche

А обратен ефект доживеав со боранијата и спанаќот. Како мал ги јадев, а сега не можат да ги смислам. :unsure:

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Нејќев лимун, ко мала кога бев болна со сила ми го пикаа у чај нејќев да го смислам, ми беше јако кисел..А денес ги обожавам...
А за остало сеуште не ги јадам истите ствари ко и малечка што нејќев да ги мириснам, као на пр, грав, лук, кромид, пача, мекици, пирошки, мрсни јадења што тече зејтин од нив, и чорби со запршка...и ден денес не можам да ги смислам..бљак

Kajgana Shop

На врв Bottom