Не сакав, ама засакав

Член од
19 декември 2013
Мислења
236
Поени од реакции
152
Нејќев лимун, ко мала кога бев болна со сила ми го пикаа у чај нејќев да го смислам, ми беше јако кисел..А денес ги обожавам...
А за остало сеуште не ги јадам истите ствари ко и малечка што нејќев да ги мириснам, као на пр, грав, лук, кромид, пача, мекици, пирошки, мрсни јадења што тече зејтин од нив, и чорби со запршка...и ден денес не можам да ги смислам..бљак
Најомилените јадења ми ги наброја.:place:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.696
Поени од реакции
31.601
Karfiolot od ruskata sekogas go trgav ama sega samo nego go jadam.

R

Redhead

Гостин
Леќа порано ич не сакав, сега обожавам. А грав тешко дека некогаш ќе засакам.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Грашок сега сакам највеќе , а порано ко ќе го видев мислев дека се пластични топчиња .

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Јајца на око не сакав да видам со очи, а сега секое сабајле јадам тоа. :D

Z

zmej gorjanin

Гостин
Кашкавал, сирење, урда и пилешко, сигурен сум дека има и други ствари, само што сега наведениве ми се омилени. Кога ќе размислам подобро, ко мал од се ми се гадеше освен од комбинација печено лепче, путер и џем/мармалад/мед. :) Риба, маслинки, варена зелка и било какво варено месо не поднесувам, а козјо и јагнешко не можам ни да помирисам. Пачи и чварки никогаш не сум пробал и не верувам дека ќе се случи било когаш.

И

Име И Презиме

Гостин
Несакав маргарин,сега ми се допаѓа :D

S

staycalm

Гостин
Кајгана, Белката од пржени јајца, Штавелот од штавел сармата, Зелката од класик сармата .. :facepalm: #Douche

А обратен ефект доживеав со боранијата и спанаќот. Како мал ги јадев, а сега не можат да ги смислам. :unsure:
Значи тотално исто и јас само заборавив за сармата да наведам во мојот пост :icon_lol:

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.098
Поени од реакции
2.042
Радиоглава и Депеш моуд... упс. :icon_mrgr:

Ракија и жестоко пиќе....ама полека полека станав нивен пациент.

Од храна маслинки, ананас, суво гројзе. За мезлк што знам одамна немам пробамо, можеби ми прошло кој знае. :)

Член од
17 октомври 2013
Мислења
887
Поени од реакции
1.877
Брокула. Не можев да ја смислам ама ми кажаа дека има сличен вкус на карфиолот и пробав, ми се допадна вкусот. Не сакав и шампињони ама и тоа почнав да јадам. Ми остана уште дропче да пробам ама тоа ќе почека... веројатно кога ќе имам 50-60 години :D

nilla-vanilla

#kingliam
Член од
17 јуни 2010
Мислења
2.041
Поени од реакции
1.748
Спанаќ, а обратен ефект добив од салами, виршли и пилешки копани.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.203
Поени од реакции
75.909

Боранија, после 15 години пак почнав да ја јадам :icon_mrgr:
Не била толку лоша :icon_mrgr:

EDIT: GeGo ме потсети со неговиот пост, почнав да јадам и џигери :icon_mrgr:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom