Не ги кревајте рацете, ви смрдат мишките!

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
Зошто секогаш си волку контрадикторна?:)
...vaga e prai trikoi...:nesum::tv:vaat

...inache zaboraiv da dodadam, nastrana sheretot(muka e stvarno za tie luge) ama i ova da prochitate, zboram za zenive...obichno tie zeni sto im mirisa teloto pojako od voobichaeno imaat del mashki hormoni vo sebe, se potat koga se pomladi poveke od voobichaeno i ako sluchajno vi dojde takva nekoja doma na gosti a ako imate bela garni tura ili taka neshto posvetlo moz de se prekopira od gakite preku pantalonite nejzini na garni turata...imaat malce taka brkchinja nad gornata usna-koja kako zavisi od intenzitetot-sramezlivi se bajagi i samo posmatraat(nekoi i se pokrivaat veshto-se depiliraat, se brichat li, sto , li znam sto praat, a nekoi pa gajle si nemaat taka si i nosat brkchinjata ko Krale Marko zensko)...ali veruhte deka toa se najvatrenite zeni sto postojat na svetot...e takva moze da vi go skrshi od zbesnuenje, ako samo sluchajno ja razdraznite asalno...toa:salut:

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
јас без рексона сум исто ко без мобилен и без пари...
многу мразам мирис на пот, ама онаа тешка, шо те мава во хипоталамусот:))), и ти се гади од се после цел ден...

edit: ама сите мајци отидоа јабана...

Jan|4ka

Luda Devojka
Член од
21 август 2007
Мислења
34
Поени од реакции
0
auu ednash da gushnam eden drugar u diskoteka kako smrdel pod mish!!!!!!auuuuuu

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Сува корка леб од сочна мишка?

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
E vaka sega......Dodeka bev na studii vo Ohrid, vo togas aktuelnoto AMERIKANO, eden voditel na vecernata zabava(dosta poznat ohridski seirdzija) izvika:
"Ne gi krevajte racete, vi smrdat miskite!"
Se zgaziv od smea, nekoi sto si ja imaa muvata na kapata malku se podzbunija, nekoi trcaa do WC da proverat sostojba i sl..
Sakam da kazam: A bre luge, maski ili zenski, neli e podobro da si sedite doma ako ste nekapeni?
Ne mu go sipi raatot na drugite!:wink:

ps: Sinoka pokraj mene pomina devojka, super doterana, nasminkana kompletno, ama bar da znaev ke si nosev stipka za na nos!
A i mi se pozalile dosta drugari:wink:

Aj pishete iskustva.....
Jas sum od Ohrid i go znam coekot mnogu zabegan da znajs
Se vikat Zanko a na prekar go viket Zanko Z'S inace toj glumese vo Stab na A1 kako Striko
:tapp:

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Ne e Zanko sto raboti vo Aquarius, ovoj e drug Dzemo Bimbilj:baeh:
Во право си, не е Жанко, поглуп чоек од него немаТ, со сила се прави смешен.

А за мишкиве требаТ да ги осетите албанките, без навреда. Ама стварно она е нешто уууф ми се слоши дури и сега. Можиш и да познајш шо јаделе :pos2:

Smasher

Професионален молер
Член од
27 јуни 2007
Мислења
811
Поени од реакции
9
Се бањам често + користам дезодоранс и немам такви проблеми.

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
mene koleskata na rabota mi e... sho da ti kazam...
se banja 2 pati nedelno... vo sreda i nedela :) :) :)
se nadevam utre nema da smrdi...
sekoj den na mandza...
ovie od rab vikaat potta taka i smrdela.. nesto uzasno ej...
edvaj cekam da zavrsam nemozam veke :)

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Apel - Koristete stik :D
Abe pred nekoj den sedime u Benneton so deckoto i drugarki.. I pominuva edna devojka picnata topoi onaka.. Samo da ja gledas curava.. Se doblizuva sednuva do masata do nas.. I naednas ispustiv dusa.. Ne smrdese toa.. KORNESE.. Muvi u let umiraa od toa ebate.. Stvarno treba da se koristi stik.. Pa i da koristat tesko deka e toa do kozata ili neso.. Moze da e.. No i site stikovi ne odgovaraat sekomu.. Treba da si go pogodi toj sto odgovara..
Isto znam edna tipka so koristi eden roll on so nekoe eftino parfemche u komplet so ide.. Za nigde toa.. Korne ebate.. Bar za higiena ne treba da se stedat pari.

John Doe

Not handsome enough to tempt me
Член од
29 мај 2007
Мислења
784
Поени од реакции
7
Прашавте искуства? Епа:
Имам поминато (поминато, не застанато) покрај луѓе што мирисаат на:

бурек
недефинирани миродии
манџојна
барут (верувајте)
цименто
запалена гума.
итн.

Овии миризби помешани со пот. И нормално од мишки.
Се извинувам за гнасотијата од постов. Но прашавте.

:nesvest:

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Zimno vreme, vreme na ventijagite i bundite..
Deckovo i se pustal na zenskava i normalno ja ispraka do doma so kolata...Iskustvovo go prenesuva devojkata.....Veli: "se zatopli vo kolata od parnoto, go gledam deckovo super izgleda, dobar e.....Ne pomina ni minuta ko go slece toa paltoto, da kreva vo kolata":pos2: :pos2: :pos2:
Go otkacila so tezata deka ja boli nesto stomakot, ke se vidat sledniot pat:pos2:

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
Zimno vreme, vreme na ventijagite i bundite..
Deckovo i se pustal na zenskava i normalno ja ispraka do doma so kolata...Iskustvovo go prenesuva devojkata.....Veli: "se zatopli vo kolata od parnoto, go gledam deckovo super izgleda, dobar e.....Ne pomina ni minuta ko go slece toa paltoto, da kreva vo kolata":pos2: :pos2: :pos2:
Go otkacila so tezata deka ja boli nesto stomakot, ke se vidat sledniot pat:pos2:

...ich neka ne te chudi, ja imav edno drugarche ideshe edna nedela so edna cura, bonbona beshe...arno ama siroticata raboteshe u edna sendvichara i toa po cel den(za grevoi zivi)...iiiiiiiii sto mi beshe zborot...aaa da...vika raskinale...zashto???...zatoa sto nemozel da jade hamburger non-stop...vikashe deka i koa ke se izbanjala i kozata i mirisala na hamburgeri...eeeeh... "sad but true"...toa e...

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Коа беше концертот на Пет Шоп Бојс,со Lost Angel бевме на плоштад и почнаа да ни се пуштаат едни така,дотерани,стокмени(удави)...ама едниот од нив(што ете,се залепи за мене) копаше,труеше,ко да не видел туш и сапун 100 години.Едвај се отарасивме од нив.

Kajgana Shop

На врв Bottom