Не ги кревајте рацете, ви смрдат мишките!

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто секогаш си волку контрадикторна?:)

...vaga e prai trikoi...:nesum::tv:vaat

...inache zaboraiv da dodadam, nastrana sheretot(muka e stvarno za tie luge) ama i ova da prochitate, zboram za zenive...obichno tie zeni sto im mirisa teloto pojako od voobichaeno imaat del mashki hormoni vo sebe, se potat koga se pomladi poveke od voobichaeno i ako sluchajno vi dojde takva nekoja doma na gosti a ako imate bela garni tura ili taka neshto posvetlo moz de se prekopira od gakite preku pantalonite nejzini na garni turata...imaat malce taka brkchinja nad gornata usna-koja kako zavisi od intenzitetot-sramezlivi se bajagi i samo posmatraat(nekoi i se pokrivaat veshto-se depiliraat, se brichat li, sto , li znam sto praat, a nekoi pa gajle si nemaat taka si i nosat brkchinjata ko Krale Marko zensko)...ali veruhte deka toa se najvatrenite zeni sto postojat na svetot...e takva moze da vi go skrshi od zbesnuenje, ako samo sluchajno ja razdraznite asalno...toa:salut:

јас без рексона сум исто ко без мобилен и без пари...
многу мразам мирис на пот, ама онаа тешка, шо те мава во хипоталамусот:))), и ти се гади од се после цел ден...

edit: ама сите мајци отидоа јабана...

E vaka sega......Dodeka bev na studii vo Ohrid, vo togas aktuelnoto AMERIKANO, eden voditel na vecernata zabava(dosta poznat ohridski seirdzija) izvika:
"Ne gi krevajte racete, vi smrdat miskite!"
Se zgaziv od smea, nekoi sto si ja imaa muvata na kapata malku se podzbunija, nekoi trcaa do WC da proverat sostojba i sl..
Sakam da kazam: A bre luge, maski ili zenski, neli e podobro da si sedite doma ako ste nekapeni?
Ne mu go sipi raatot na drugite!:wink:

ps: Sinoka pokraj mene pomina devojka, super doterana, nasminkana kompletno, ama bar da znaev ke si nosev stipka za na nos!
A i mi se pozalile dosta drugari:wink:

Aj pishete iskustva.....

Jas sum od Ohrid i go znam coekot mnogu zabegan da znajs
Se vikat Zanko a na prekar go viket Zanko Z'S inace toj glumese vo Stab na A1 kako Striko
:tapp:

Ne e Zanko sto raboti vo Aquarius, ovoj e drug Dzemo Bimbilj:baeh:
Во право си, не е Жанко, поглуп чоек од него немаТ, со сила се прави смешен.

А за мишкиве требаТ да ги осетите албанките, без навреда. Ама стварно она е нешто уууф ми се слоши дури и сега. Можиш и да познајш шо јаделе :pos2:

Се бањам често + користам дезодоранс и немам такви проблеми.

mene koleskata na rabota mi e... sho da ti kazam...
se banja 2 pati nedelno... vo sreda i nedela :) :) :)
se nadevam utre nema da smrdi...
sekoj den na mandza...
ovie od rab vikaat potta taka i smrdela.. nesto uzasno ej...
edvaj cekam da zavrsam nemozam veke :)

Apel - Koristete stik :D
Abe pred nekoj den sedime u Benneton so deckoto i drugarki.. I pominuva edna devojka picnata topoi onaka.. Samo da ja gledas curava.. Se doblizuva sednuva do masata do nas.. I naednas ispustiv dusa.. Ne smrdese toa.. KORNESE.. Muvi u let umiraa od toa ebate.. Stvarno treba da se koristi stik.. Pa i da koristat tesko deka e toa do kozata ili neso.. Moze da e.. No i site stikovi ne odgovaraat sekomu.. Treba da si go pogodi toj sto odgovara..
Isto znam edna tipka so koristi eden roll on so nekoe eftino parfemche u komplet so ide.. Za nigde toa.. Korne ebate.. Bar za higiena ne treba da se stedat pari.

Прашавте искуства? Епа:
Имам поминато (поминато, не застанато) покрај луѓе што мирисаат на:

бурек
недефинирани миродии
манџојна
барут (верувајте)
цименто
запалена гума.
итн.

Овии миризби помешани со пот. И нормално од мишки.
Се извинувам за гнасотијата од постов. Но прашавте.

:nesvest:

Zimno vreme, vreme na ventijagite i bundite..
Deckovo i se pustal na zenskava i normalno ja ispraka do doma so kolata...Iskustvovo go prenesuva devojkata.....Veli: "se zatopli vo kolata od parnoto, go gledam deckovo super izgleda, dobar e.....Ne pomina ni minuta ko go slece toa paltoto, da kreva vo kolata":pos2: :pos2: :pos2:
Go otkacila so tezata deka ja boli nesto stomakot, ke se vidat sledniot pat:pos2:

Zimno vreme, vreme na ventijagite i bundite..
Deckovo i se pustal na zenskava i normalno ja ispraka do doma so kolata...Iskustvovo go prenesuva devojkata.....Veli: "se zatopli vo kolata od parnoto, go gledam deckovo super izgleda, dobar e.....Ne pomina ni minuta ko go slece toa paltoto, da kreva vo kolata":pos2: :pos2: :pos2:
Go otkacila so tezata deka ja boli nesto stomakot, ke se vidat sledniot pat:pos2:

...ich neka ne te chudi, ja imav edno drugarche ideshe edna nedela so edna cura, bonbona beshe...arno ama siroticata raboteshe u edna sendvichara i toa po cel den(za grevoi zivi)...iiiiiiiii sto mi beshe zborot...aaa da...vika raskinale...zashto???...zatoa sto nemozel da jade hamburger non-stop...vikashe deka i koa ke se izbanjala i kozata i mirisala na hamburgeri...eeeeh... "sad but true"...toa e...

Коа беше концертот на Пет Шоп Бојс,со Lost Angel бевме на плоштад и почнаа да ни се пуштаат едни така,дотерани,стокмени(удави)...ама едниот од нив(што ете,се залепи за мене) копаше,труеше,ко да не видел туш и сапун 100 години.Едвај се отарасивме од нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom