Нестручни сервисери (или, преварантите од АSK Mobil Net на Партизанска)

Член од
27 мај 2006
Мислења
10
Поени од реакции
0
pretpostavuvas koj sum ili koja sum ?licno ne te znam -tatko ti go znam .
pozdrav Natasha

S

Sasha

Гостин
jas loso iskustvo imam od mobilarata koja se vika MobileXcom,a gazda e Dgoni!pozz..

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Moжеби некој го знае минчо од Кочани „сервисер” за мобилни, носев една нокиа 6600 да му замени џојстик и се убаво си се пазаревме за 1000 денари... Потоа одам да си земам телефонот и кога гледам тој мењал и џојстик и тастарура комплет, ама не ги наместил убавои нокиата сама се заклучуваше:tapp: Му го вратив телефонот а тој ја најде мааната во мене:toe: И така си добив -1000 и расипан телефон...Тоа се вика „сервисер”

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
Значи за аск 4 мобил нет не се збори првпат на форумов, а кој е преварантот никогаш нема да дознаеме, у суштина и двајцата се преваранти и не носете таму телефони!! а дека арсо е добар сервисер тоа го имаат зборено и други, а исто и други ми имаат зборено ( не сакам да кажувам и потенцирам имиња ) дека колку шо арсо има кутек јадено толку влакна на косата немаме, па сеа ако се јаде за џабе кутек ок, да не дрвам мн, едноставно НЕ НОСЕТЕ таму телефони!!!!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ало безстрашен. Кажи ми асален сервисер во Скопјево бе??? дури и јас не сум како што треба? мене кога ке ме фркнат будалите ни татко ми не може да ме контролира!!!

п.с. Арсениј е најдобриот сервисер во Македонија, мегу најдобрите 3-4 на балканов. ако неможе он да направи нешто - никој неможе да го среди тоа после него. Ама како арсениј што знае да усере - никој друг не би усрал.
како и да е респект спрема човекот и покрај тоа што не сум му влегол во мобилара скоро 3/4 години и некам ни да имам потреба да влезам.
едно мое искуство - пред година ипол откорнав џоистик од К750 и ми побара 4000 денари за да ми го залеми назад и да му врати водови. а јас за 100 евра у секое време ке си најдов таков телефон, башка и ке ми останеа дисплејот, маската и другите глупости хаха...

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
Морам уше ова, не ми е јасно толку ли до сеа не наидоа на некој ептен погрешен па да им ја искрши мобиларата бе?
И незнам кој беше почна со закани на форумот, една препорака до нив СЕДЕТЕ СИ МАДРО, ДА НЕ БИДЕ МОДРО!!!!И да знаете и од будалиот секогаш има побудал!! и мислам дека заслужи бан тој или таа шо се закануваше!!!

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Jaс еднаш пишав, незнам во која тема беше за едни "реномирани". Ги толерирав недела дена и им дадов ултиматум до утредента кога ќе се вратам од работа, не јас да ги барам, тие да ме бараат на телефон. И стварно, другиот ден ми дадоа нов телефон.

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Мистичен напиша:
Jaс еднаш пишав, незнам во која тема беше за едни "реномирани". Ги толерирав недела дена и им дадов ултиматум до утредента кога ќе се вратам од работа, не јас да ги барам, тие да ме бараат на телефон. И стварно, другиот ден ми дадоа нов телефон.
Мораат ако не ќе има :pishtoldz:duel::violent1:

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
BEZSTRASNIOT напиша:
Морам уше ова, не ми е јасно толку ли до сеа не наидоа на некој ептен погрешен па да им ја искрши мобиларата бе?
И незнам кој беше почна со закани на форумот, една препорака до нив СЕДЕТЕ СИ МАДРО, ДА НЕ БИДЕ МОДРО!!!!И да знаете и од будалиот секогаш има побудал!! и мислам дека заслужи бан тој или таа шо се закануваше!!!
На Арсо пред мои очи му доага изнервиран еден рекетар за 50 евра телефон што му расипал му вади пиштол и арсо му вели: убиј ме, убиј ме.... барем ке ме спасиш од маки.

И кажи ми што да прави рекетарот? :toe:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Има и други механизми во државава, само кој знае да ги користи. Има служба колку што се сечавам за заштита на муштерии и таму може да се пријави случајот.
енаш така нас не зезнаа од една туристичка агенција и не снестија во друг смештај а не во тоја за кој плативме, и ни ги вратија парите, кога се вративме од одмор. Така да закана со пиштол е бесцелна и непродуктивна како што е заканата дека некој правно ќе му земе пари.

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
Абе види пиштол.... шознам мислам дека е др ко ке му ја искрсис да го удриш малце по џеб!!! ама и тоа ти е џабе некако!!!

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
За сервис не знам ама факт е за мењање телефони цареви се...
Ја и п800ката и п910ката што нигде не ми ги зимаат ги сменив овде...
И башка што за 320 евра добив нов п990и...
(по толку време телефони на старо и ја конечно видоф светлина :))

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Mac)) напиша:
За сервис не знам ама факт е за мењање телефони цареви се...
Ја и п800ката и п910ката што нигде не ми ги зимаат ги сменив овде...
И башка што за 320 евра добив нов п990и...
(по толку време телефони на старо и ја конечно видоф светлина :))
ја даде п910та??? :tapp:

а јас и мистичен веке 2 недели планираме да ти ја продадеме неговата п990ка. ајт ке ти објаснам во пвт.

Kajgana Shop

На врв Bottom