Ljupco
...ExtraVagant...
- Член од
- 20 јули 2006
- Мислења
- 1.810
- Поени од реакции
- 12
...nervozata e neshto sto sekoj ja poseduva...site se nervozni za neshto,negutoa treba da se vnimava na koj nachin se iskazuva nervozata poradi toa sto nikoj ne e duzen nikogo da trpi koge e nervozen...eve eden primer od porano kaj mene na rabora sto se sluchi...imav edna shefica-bajagi nervozna tipka za sve neshto beshe nakurchena i sve neshto se ponashashe...e sea ednashka so mene taka neshto se isponasha bez prichina bukvalno i i rekov deka ne e vo red da se ponasha taka koga e nervozna i da gi tormozi drugite vraboteni...ama zena ko zena si produzi da se ponasha se dodeka ne i rekov da mu kaze na muz i doma da ja "istrese" doma dobro(za da i popmine nervozata) ili ako nesaka on da mi kaze, ja deka ke i ja isteram sve nervozata...i normalno ona mnogu losho reagirashe i go vikna i mazot da se presmetame...i beshe takov haos se napravi-lom ziv, sto dojdovme i na sud...pa ona fino lepo em kutek sto izede em ja izbrkaa od rabota-poshto imashe izjavi od vrabotenite i tuzbi site podnesoa protiv nejze za mentalno maltretiranje na rabotno mesto...e toa se sluchue na kraj obichno so nervoznite luge sto sakaat da teraat inat i da maltretiraat drugi so nivnata nervoza...toa.