Нервози!

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...nervozata e neshto sto sekoj ja poseduva...site se nervozni za neshto,negutoa treba da se vnimava na koj nachin se iskazuva nervozata poradi toa sto nikoj ne e duzen nikogo da trpi koge e nervozen...eve eden primer od porano kaj mene na rabora sto se sluchi...imav edna shefica-bajagi nervozna tipka za sve neshto beshe nakurchena i sve neshto se ponashashe...e sea ednashka so mene taka neshto se isponasha bez prichina bukvalno i i rekov deka ne e vo red da se ponasha taka koga e nervozna i da gi tormozi drugite vraboteni...ama zena ko zena si produzi da se ponasha se dodeka ne i rekov da mu kaze na muz i doma da ja "istrese" doma dobro(za da i popmine nervozata) ili ako nesaka on da mi kaze, ja deka ke i ja isteram sve nervozata...i normalno ona mnogu losho reagirashe i go vikna i mazot da se presmetame...i beshe takov haos se napravi-lom ziv, sto dojdovme i na sud...pa ona fino lepo em kutek sto izede em ja izbrkaa od rabota-poshto imashe izjavi od vrabotenite i tuzbi site podnesoa protiv nejze za mentalno maltretiranje na rabotno mesto...e toa se sluchue na kraj obichno so nervoznite luge sto sakaat da teraat inat i da maltretiraat drugi so nivnata nervoza...toa.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Ne se nerviram ic cesto,nit za glupi sitnici. е у пм пак сум заборајл алт шифт :nerv: :lud:

ForFokSake

The Only Thing To Fear Is Running Out Of BEER !
Член од
26 јануари 2007
Мислења
429
Поени од реакции
0
Абе ја у животов се нервирам за многу разно разни ствари.Толку ме напињаат што многу се нервирам.И ја обично коа сум нервозен сакам да се истурам и така подобро ке се чувствувам ама не секогаш можам да го правам тоа така да си го трпам.КОлку и да свакјам дека нетреба да се нервирам не можам секогаш да го сватам тоа.Ама живот што да се праи.Сега барем распуст кога ке дојде ке имам еден проблем помалце

*OSS*

Commentless.
Член од
13 мај 2007
Мислења
818
Поени од реакции
43
IgoR_ViCiOuS напиша:
Абе ја у животов се нервирам за многу разно разни ствари.Толку ме напињаат што многу се нервирам.И ја обично коа сум нервозен сакам да се истурам и така подобро ке се чувствувам ама не секогаш можам да го правам тоа така да си го трпам.КОлку и да свакјам дека нетреба да се нервирам не можам секогаш да го сватам тоа.Ама живот што да се праи.Сега барем распуст кога ке дојде ке имам еден проблем помалце

го делам твоето мислење, нон стоп има нешто во животот што не ни е по ќеф, нешто што не може да ни се оствари ама иако нервирањето не помага, ја не можам баш да го избегнам толку лесно :nenene: повеќе си траам во себе, ама коа ќе ми пукне филмот....:nesvest:

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
M@wEcK0 напиша:
Колку често и за што најчесто се нервирате?
Дали мислите дека со тоа што се нервирате можете да смените нешто и дали таа нервоза ви се исплати?
Дали се нервирате дури и за најмала ситница или на повеќето работи реагирате ладнокрвно?
1. Зависи кој луѓе ме опкружуваат, а за што.. тоа секој го знае.
2. Дали се исплатела или не.. се нервираш.
3. Надвор можеби ќе сум ладнокрвен, внатре, горам.. бетер!

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Штознам, се нервирам така прилично, во зависност од што. најчесто за факсот. да сменам нешто, па и незнам баш, како и да е, само губиш ради нервозата, без разлика дали понатаму сваќаш дека уствари не вредело тоа. Ептен сум ситничар, па поради тоа и се нервирам за ситници. не ми е сеедно, мора да се истера до крај причината за нервозата, да се расчисти.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Се нервирам, како не.
Од ситници, до големи работи ... ништо што мислам дека не е во ред неможе да ме остави рамнодушна, а реакциите ми се зависи кога - како. Ако ме изнервира близок, знам отворено да изреагирам, а доколку е некој друг, ќе преќутам и кажувам со нервоза на блиските, колку да помине малку.
Жалосно што секогаш ми останува на нервоза, а никогаш на некои дела после тоа, со кои барем би си ги надополнила малку изгубените нерви ... :toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
725
Поени од реакции
6
mn mn mn retko se nerviram...i nekogas mislam deka sum nekoj debelokozec so niso ne moze da go iznervira...soznam taka sum...ama mislam deka to e super posto so pomalce nervozi to poubav zivot a i szao da se nerviram za gluposti..neeeeeeee :)

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Знам некогаш да се изнервирам и за некоја најмала ситница и после на таа ситница да ми надоврзе уште некоја друга и големи нервози да ми се ствараат во глава:), но на моменти се ми е рамно и со ништо не се замарам ни нервирам...

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Во последно време многу слабо се нервирам... скоро ИЧ... али некои работи што направиле да се изнервирам а се ситница не го покажувам тоа... али се така си чувам во себе и ко ќе ми дојде преку глава коа ќе се препуни чашката е тогаш.. брр лошо е:)

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
Ретко кој може да ме изнервира,обично си преќутувам.Али понекогаш,кога ќе ми прекипе кршам,маам,тепам.Добро..не до толку али у принцип,да...кршам,маам,тепам.:)

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Porano se narvirav poveke za nekoi raboti a sega za istite ne se nerviram kojznae kolku. Za sitnici ne se nerviram sega ako e bitna sitnica ke se iznerviram,ama toa brzo mi proaga.

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Само од луѓето се нервирам, кога ми солат памет, а тие истото нити го разбираат, нити го практикуваат.
Знам дека нема фајде од нервози,ама ете...освен ако не ме нервираат до толку, за практично да им појаснам некои работи.
:toe:

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Најмногу ме нервира сестра ми,такво чудо од безпамет уште немате видено.Најглупо нешто.Најмногу се нервирам кога ми зависи нешто од некој безпаметен створ.

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Од толку смирена личност,деновиве сум многу нервозна....

Kajgana Shop

На врв Bottom