Нервози!

S

SSS-Stolica

Гостин
За да ме изнервира некој треба многу...и да ме изнервира некојм тоа не го покажувам ич го чувам во себе т.е ми врие...премногу трпам така да...:fuck off:

С

Спенсер

Гостин
паааа... кој ќе ме изнервира го частам... дур да се изнервирам треба доолго време... и не се истурам на кој прв дојде...може ептен сум изнервирам,али се понашам нормално...:vozbud: мора да се остане смирен!:vozbud:

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Со моиве 14 години,се нервирам за се и сешто,од ситница која што на никого ништо не значи,до нормално големи ствари.
Да,често знам да се изнервирам само што некогаш покажувам,а некогаш не (реагирам ладнокрвно пред другите).Знам,свесна сум и самата дека нема да добијам ништо од таа пуста нервоза,ама јебига што да правам.:jaj:

koleee

Убер Македонче
Член од
6 јули 2008
Мислења
643
Поени од реакции
42
Ма не се замаааарам бе.....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.995
Поени од реакции
74.145
Porano ne se nervirav mnogu, ali vo poslednive 2-3 godini se moze da me iznervira. Lesno se nerviram, osobeno koga e nanesena nekoja nepravda i sum prilicno izbuvliv:)
Ali koga ke mi pomine nervozata (brzo mi pominuva inace:)) mi e krivo zaradi posledicite od mojata izbuvlivost:(

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
Годинава не се нервирам она ептен свесно си се контролирам дека ништо не се постигнува со тоа ако некој се нервира така да одамна го неам изговорено како и почуствувано тој зборот тој е далеку од мене многу километри :salut:

bubi4ko

Македонци брее..
Член од
24 јуни 2008
Мислења
274
Поени од реакции
17
Епа да кажам многу често се нервирам....Се нервирам за најмалото нешто...И кажи речи секогаш сум нервозен навечер...:vozbud:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Се нервирам затоа што се нервирам. Кога тоа би можел да го сменам, тогаш ќе имам една нервоза помалку.:toe:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.400
Поени од реакции
25.256
Постојат два вида на луѓе - експлозивни и имплозивни.
На пример, муштерија во маркет влегува незадоволен и доаѓа да плати на каса. Касиерот ќе утне нешто, или муштеријата изнервиран и цело време се дерит, се дерит дека ќе ги убијат сите. И само развикан е, немат ништо да сторит друго. Тој е од експлозивните луѓе.

Додека вториот вид е касиерот. Седит мирен, ама трпит, трпит, и некој ден ќе му пукнит филмот и ќе ги убијат сите во маркетот.

Јас сум од овие вториве.

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
Со моиве 14 години,се нервирам за се и сешто,од ситница која што на никого ништо не значи,до нормално големи ствари.
Да,често знам да се изнервирам само што некогаш покажувам,а некогаш не (реагирам ладнокрвно пред другите).Знам,свесна сум и самата дека нема да добијам ништо од таа пуста нервоза,ама јебига што да правам.:jaj:
Think positive and everything will be fine
За да ме изнервира некој треба многу...и да ме изнервира некојм тоа не го покажувам ич го чувам во себе т.е ми врие...премногу трпам така да...:fuck off:
хехе и јас така некако успевам баре засега да си ја контролирам нервозата :nesvest:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Ретко се нервирам за беспотребни работи,нејќам уште од 15 години да почнам да се замарам со се` и сешто,зошто понатаму крајот нема да можам да си го најдам.
Инаку да,најчесто реагирам прилично ладнокрвно,не покажувам дека сум изнервиран освен во одредени ситуации кога неможам да се воздржам и кога плескам одма се`.

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.034
Изгледа дека сум поприлично нервозно типче...
Се нервирам кога матрицата ми е нарушена со некој идиотски параметар на кој не му е тука местотото...

Kajgana Shop

На врв Bottom