Нервози!

S

Stef Bachatero

Гостин
Mac)) напиша:
На неправди бурно реагирам...
У принцип секогаш кога се нервирам не го држам у себе туку пробувам да напраам нешто за да го сменам тоа.
Џабе ми е само да седам и да се нервирам глеам да ја искористам таа нервоза како сила уствари :)
Na rade kako mu se derese vo vozot:helou:

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Луѓето ме прашуваат како можам да бидам толку ладнокрвна покрај најголемите проблеми околу мене. Што и да е ќе помине. Не се невирам оти со нервози тешко дека негдека ќе стигнам (НЕ ВРЕДАТ НЕРВОЗИТЕ, за џабе се потресувам и си правам лошо по здравјето). Не ги прикривам, воопшто ги немам нервозите. Реагирам касно, така и со нервозиве дури да сфатам дека сум закашкала ... поминало.

Ама ако нешто ме изнервира, што многу оддамна не се случило ... реагирам БуРнО, многу бурно ... Нека се пазат тие кривите кога ќе ми прекипе ... Се случува многу ретко, ама квалитетно :bihahahabor:

Nina

Ange ou Demon
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.256
Поени од реакции
4
Ич не се замарам.Не се нервирам едноставо оставам работите да си течат како што треба.Единствено реагирам бурно кога некој ќе ми згреши нешто мноооогу или ке ми напраи лошо иначе си кулирам и си уживам:)

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Абе и јас правам исто ама кога некој ме извади од такт ми се иде да го убијам.....or worse :)

Член од
6 јуни 2006
Мислења
280
Поени од реакции
5
Како што може да ме расположат мали работи така и истите може да ме изнервираат. Во принцип сум многу гласна личност и луѓе што не ме знаат помислуваат дека се нервирам за све и свашта,а нема везе...
Лошото е тоа што ако се случи нешто што ќе ме изнервира, нормално ако нешто големо, ми влијае отпосле, многу лошо се чувствувам, неможам да се сконцентрирам за некои обврски и слично.

glufce

French Toast
Член од
15 јануари 2006
Мислења
827
Поени од реакции
8
Затоа без нокти останав...

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
porano sekakvi sitnici me nerviraa, pa po nekoe vreme rascistiv so nervozite, se skarav, pa sega se prifakam kako sto e, retko se nerviram, duri ne pametam od koga, ama se plasam deka ke se najde nekoj koj ke me iznervira, i mozebi da puknam za site drugi raboti koi sum gi gledal onaka bez nervozi

Fluffy

Hellraiser
Член од
6 мај 2007
Мислења
1.373
Поени од реакции
16
Vo princip,ne sum nevrotichna lichnost,mnooooooogu e teshko nekoj da mi stapne na nerv...ama teshko na toj shto ke mi stapne...a od nervozi,kjar nema,zijan samo.

Член од
8 април 2007
Мислења
112
Поени од реакции
0
Mnogu se nerviram! Sekoja sitnica me nervira vo posledno vreme. Koga sakam mozam da se iskontroliram, ama vo polgolemiot del od vremeto sum nervozna :):):)

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Се нервирам...Ама оти...Заради домашниве животни овде...На мама и тато мислев бљак :) Ама сепак ги сакам пффф :)хеее

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
Mnogu cesto se nerviram i toa za sekoja sitnica!!! Da znam deka taka ne cini, ama nema sto da pravam, takva sum impulsivna i za nekoja glupa sitnica mozam da se izvadam od takt, iako znam deka so nerozata nisto nema da se postigne!!!
Ne cini i da si sekogas ladnokrven, no i vaka ne cini, valjda treba nekoja sredina, t.s. da se nerviras za nesto sto ima potreba od nervoza, a ne za se i sesto...

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Obicno sum mnoooooooooooogu ladnokrvna.. Ich k*r ne mi cue za niso.. Ne se nerviram za sfe i sfasta.. Ama koa ke se iznerviram i nakurcam ednostavno za neso.. OGAN SUM.. LUTO PIPERCHE :D

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
girlll напиша:
Obicno sum mnoooooooooooogu ladnokrvna.. Ich k*r ne mi cue za niso.. Ne se nerviram za sfe i sfasta.. Ama koa ke se iznerviram i nakurcam ednostavno za neso.. OGAN SUM.. LUTO PIPERCHE :D
Значит да пазам а? :wink::icon_razz:icon_lol:

JuveFan

Џабарлак
Член од
11 мај 2006
Мислења
918
Поени од реакции
7
Не се нервирам за ништо, само си кулирам :)

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
PSYtisfaction напиша:
Проблемот кај мене е што, дури и кога ќе се изнервирам, си го чувам тоа во себе, и апсолутно ништо не превземам за да го искоренам проблемот... Чекам сама да си пројде нервозата. tazno:
Во глобала, кај мене е обратно. Не чувам во себе. Ако чекам да ми помине сама нервозата, никогаш нема да се случи тоа. Мора нешто да направам, да ми го одвлече барем вниманието или па директно се насочувам на тоа што ме изнервирало.

Знае и ситница да ме изнервира. Обично реагирам импулсивно и веднаш ми се забележува дека сум се изнервирала.
Единствено се воздржувам ако нешто ме заболи, значи кога емоциите владеат над нервозата, па чекам да ми помине нервозата и да размислам со студена глава што да се прави понатаму.

Kajgana Shop

На врв Bottom