Неостварена сексуална желба?

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Japanka :smir::drk:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.923
Поени од реакции
12.484
Скоро година подоцна неостварена сексуална желба ми е да ја исконтролирам сексуалната желба.

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
можеби пречесто , но јапанка.... то е то права ствар ! :D не кинескиња, туку јапанка !

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.715
Поени од реакции
8.727
Па веројатно тројка.
Се друго што ми се посакало да направам сум направила :)

Ама ова веројатно и ќе ми остане неисполнета желба, немам јас храброст за такви егзибиции :)

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
Па веројатно тројка.
Се друго што ми се посакало да направам сум направила :)

Ама ова веројатно и ќе ми остане неисполнета желба, немам јас храброст за такви егзибиции :)
Не ти треба храброст за тројка, само малку шампањ, музика, опуштена атмосфера и без предрасуди . . .
just do it, еднаш се живее :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.715
Поени од реакции
8.727
Не ти треба храброст за тројка, само малку шампањ, музика, опуштена атмосфера и без предрасуди . . .
Можеби, јас мислам дека сепак сеуште не сум дорасната на тој предизвик, и искрено не знам дали некогаш ќе дораснам :)

Cannabinoid

Cannabinologist, MMD
Член од
18 јануари 2008
Мислења
597
Поени од реакции
466
Можеби, јас мислам дека сепак сеуште не сум дорасната на тој предизвик, и искрено не знам дали некогаш ќе дораснам :)
За каква тројка се работи ако не е тајна, MMF или FFM? :)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
ако треба ја ќе дојдам да дотурвам шампањ и да ви пуштам музика... можам и некој виц да ви кажам за да се опуштите.... после само ќе гледам.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
ако треба ја ќе дојдам да дотурвам шампањ и да ви пуштам музика... можам и некој виц да ви кажам за да се опуштите.... после само ќе гледам.
:pos::pos:воајер:pos:

Член од
6 октомври 2011
Мислења
28
Поени од реакции
18
:pos:
Јас не би останал само на гледање

Kajgana Shop

На врв Bottom