Необично откритие во околината на Штип

Член од
7 март 2009
Мислења
1.156
Поени од реакции
812
Ќе ве молам сите шо имат некаков контакт со сите тие луѓе, очевидци, или ако сте самите очевидци на такво нешто да ми пишете пошто работам документарен филм за НЛО у Штип.

Однапред Фала
Лично мое мислење е дека во околината на Штип во минатотo(зборам за еони) имало некакви алиенски активности,имаше пронајдено и череп некаде на Исарот кој личеше на черепот на фамозното ѕвездено дете пронајдено во Мексико ама оваа во Штип имаше и рогчиња(што е стварно интересно).Сигурен сум 100% дека нешто има во околината на Штип,само треба да се побара поинтензивно или да се формира екипа која ќе истражува,не само во околината на Штип,туку и низ цела Македонија,поздрав!

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Ќе ве молам сите шо имат некаков контакт со сите тие луѓе, очевидци, или ако сте самите очевидци на такво нешто да ми пишете пошто работам документарен филм за НЛО у Штип.

Однапред Фала
Ја беше основно коа се деси овоа , мада типчињата шо се ко најклучни сведоци се тешки џанкери ..

Член од
5 февруари 2012
Мислења
2
Поени од реакции
0
pred oci mi e edna slucka toa vreme znam vidov nesto u pravec nakaj Stip mn cudno bese...vzesten objekt...posle toa imase po vesnici da taka nesto ama mal bev po maalo se praese muabet za toa..ali nisto konkretno.Bas me interesira so kako e bilo.Ako ima nekoj poveke info neka pise ili ako se rasprasa od ocevidci od Stip neka kaze ;)

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Ги прочитав сите постови во темава, а неможам да ја погледнам сликата а баш сакам да видам за што се работи ..

Kajgana Shop

На врв Bottom