Ц ц ц и бундес ли? Не бе, таленти се нема што...ајде и лш и серија а и шпанско нека укинат ако не...гледањето фудбал овде ќе стане луксуз.
па без бундес без прмиер лига без француско првенство без холандско најаките лиги португалско го уништувет на народов нишо побитно нее од тие лиги али то е нишо не прајме вака
кога веке нема квалитетен фудбал кај нас допадлив за око нека остават овие лиги шо се набројани не да не можат не сакет ми од купвет шехерезад бандини долина на волците кога пагаат лисјата :jaj: а ни го скратуваат уживањето во фудбалов жими се вака е мн неубо и мора да се отвори и кај нас 1 2 спортски канали кај со ке бидат вклучени најбитните лиги купој и така ... шо вака ај шо е досадно преку недела е освен за лига на шампиони и лига европа и то тоа е 1 на 2 недели 3 и тоа е ... и ако има мегу коло вондредно коло замисли чекас сабота и немат ни бундес ни премиер лига ни француско ни холандско португалско
е тоа е поентата мора да се стори нешо иначе вака нишо јас не сум против да имат глупи серии али нека не ни го кратат уживањето еве сериа а ке имат на телма како шо разбрав јас а шпанско мислам дека и годинава ке терат на алфа и уште ако и тоа ни го скратат јас појке мак програми не гледам ...