- Член од
- 18 април 2010
- Мислења
- 2.656
- Поени од реакции
- 3.570
How is the feeling,bro?Јас сум му другар на Јован Јованов
How is the feeling,bro?Јас сум му другар на Јован Јованов
...How is the feeling,bro?
абе еден дабстеп шо е... (ма да првата верзија на инкредибокс ми е подобра)со ова пробај ако не друго барем интересно е и лесно
коа веќе сите сеир си гледаатабе еден дабстеп шо е... (ма да првата верзија на инкредибокс ми е подобра)
грешка си.. не реков дека сум правел туку обично кога ке прашаш за некоја програма за ДЈ и слични работи прва е виртуал ДЈЈа стварно не знам како на VirualDJ си правел ти музика, ама никако не можам да разберам, ај на FL да си правел ама на Virtual... Можда јас сум нешто грешка ама ај
не планирам да станам Скрилех или Зомбој туку да си тепам време па може нешто интересно ке излези... али никако не си ја гледам иднината во музиката.Ако веќе навистина сакаш да правиш музика пробај да инвестираш за да се образуваш музички или инвестирај во опрема која ќе ти помогне да вежбаш, ако е целта да се најде програм сличен на eJay кој се сведува на trial and error односно само да експериментираш со кобинации од веќе готови семплови ќе те разочарам и ќе ти кажам дека сеуште нема такво нешто излезено, а нешто што може да ти помогне при правење на ваква музика ете веќе си видел кој е тој софтвер и истиот чини пари, имаш постари софтвери кои се моќни меѓутоа тешки за учење, како еден од нив ќе го напоменам Cubase, има многу пиратски верзии од истиот и многу туторијали, меѓутоа маката да се научи такво парче софтвер се исплаќа добро на крајот.
многу менервираат вакви копуци, ќе ти одговорам со една слика, и мислам дека нема потреба од дополнителни коментари.грешка си.. не реков дека сум правел туку обично кога ке прашаш за некоја програма за ДЈ и слични работи прва е виртуал ДЈ
--- надополнето: 9 септември 2012 во 21:20 ---
не планирам да станам Скрилех или Зомбој туку да си тепам време па може нешто интересно ке излези... али никако не си ја гледам иднината во музиката.