Наташа Радио Милева Мара
Проф. Др. Маг. Мами
- Член од
- 29 април 2005
- Мислења
- 3.835
- Поени од реакции
- 1.118
82.доволно кожа за обувки
Еј, не. Ако се враќаме под Турците, не значи дека треба и да се муслиманизираме.FortunE напиша:81. На сите мажи ќе им бидат "кабриолети".
нема да се муслиманизирате де! само онака од ќејф ќе има сечење кожичка а нема мене зошто да ми одговара, та бил та не бил - такво си е таквоspooky напиша:Еј, не. Ако се враќаме под Турците, не значи дека треба и да се муслиманизираме.
А тебе така да не ти одговара? Сеа една тема во Љубов и Секс ќе ти отворам!!!
Кај да е ја ќе го праам тоа. Само да соберам муда и време.spooky напиша:Е па извини, ама не знам некој од ќеф да си го потсекол !!!
Напаѓам одма. Нема пардон. Секој обид за загрозување, дестабилизација и дезинтеграција на мојата машка гордост не останува неказнет, па нека е и уште петсто години турско.FortunE напиша:ама ќе се сменат времињата!)))) Леле како ме нападна, ќе си помислам дека само од муабет како да си стиснал заби од болка
Иди на Здравје. Има нова тема Сунет Ова за сите важи. Држете се до туркоинтеграцијатаspooky напиша:Напаѓам одма. Нема пардон. Секој обид за загрозување, дестабилизација и дезинтеграција на мојата машка гордост не останува неказнет, па нека е и уште петсто години турско.
Офчар друже, свака част. Само од помисла на такво светогрдие осеќам штрецање во слабини и блага вртоглавица.
Идеме заедно??!!!! Велат боли едно недела дена, ама послем си фраер, нема урда веќе, не мора да ги мијаме секојден, може и еднаш неделно, дур да ни засмрдат.Офчар напиша:Кај да е ја ќе го праам тоа. Само да соберам муда и време.
Озбилно. Најозбилно.
Веќе е !!!Aceva напиша:29. Дизниленд во Битола - кај куќата на Ататурк
И тоа сме !!! (Велика Британија, Русија, Франција, Турција<---- ќе немаше тогаш, Словенски, Австриски, Романски, и сеа Грчки мислам сите ги набројв).spooky напиша:65. Битола пак ќе биде Конзулски град