Ајде што правиме ке има турнир?Scout >>> all
Епа не знам, плус 5-6 души од форумов ја играат играта...Ајде што правиме ке има турнир?
-_- Како и да е...Епа не знам, плус 5-6 души од форумов ја играат играта...
Затоа што немаш купено игра од стим. ТФ2 и сите други што се free не ги сметаат како исполнување на условите. Сега си Limited user не можеш да покануваш ама можат да те покануваат, тие што не се Limited user. И пишува дека можеш да креираш Community groupsАбе оти овие педериве од стим не ми даваат да коментирам ниту да поканам пријател на играва !?
пс. ја играм на mountain lab со брз respawn, ако некој е за..изволте.
Не ми дава да зборам со други јузери, незнам оти, а за купувањето се сомневав дека е така. Нема везе, пишете на која мапа сте да дојдам да тепаме малце.Затоа што немаш купено игра од стим. ТФ2 и сите други што се free не ги сметаат како исполнување на условите. Сега си Limited user не можеш да покануваш ама можат да те покануваат, тие што не се Limited user. И пишува дека можеш да креираш Community groups
The good news is that other features are still available. Limited users can still create community groups, be added as friends, and chat with other users.
Ако имаш пријатели т.е. ако те додал некој тогаш може да зборуваш. Ти не можеш да додаваш. А ако имаш пријатели и да не може да зборуваш тогаш не знам, првпат слушам за ова. Јас поретко играм нека пишат другиве на кој сервер се.Не ми дава да зборам со други јузери, незнам оти, а за купувањето се сомневав дека е така. Нема везе, пишете на која мапа сте да дојдам да тепаме малце.