punkbooster
Black Rose Dying
- Член од
- 10 декември 2009
- Мислења
- 845
- Поени од реакции
- 29
Колку е голема играва почна да ја симињам и споро иде ? Побрзо кажувајте...Пошто сега теам фортрес е бесплатана на Steam (free to play) и сите можиме да си ја дозволиме си реков да направиме едно турнирче. Ако сакате пишете овдека ке се договориме.
Иначе ако сакате да ја спуштите TF2
Download : Here
7GB? Така нешто.. инаку TF2 = Team Fortress 2.Колку е голема играва почна да ја симињам и споро иде ? Побрзо кажувајте...
И што ти значи тоа TF2 ?
TF2 значи Team Fortress 2.Колку е голема играва почна да ја симињам и споро иде ? Побрзо кажувајте...
И што ти значи тоа TF2 ?
На лап топ планирам да ја играм ,вајгда не бара многу....
TF2 значи Team Fortress 2.
Едит: Овердрајв веќе напиша.
Но ќе ја играм на лап топ да не ми прави нешто проблеми ?7GB? Така нешто.. инаку TF2 = Team Fortress 2.
Друже, пиши што графичка имаш, па ќе ти кажеме дали ќе биде на лаптопот твој...Но ќе ја играм на лап топ да не ми прави нешто проблеми ?
Ми правеше проблем PES последната во врска со Diretx....
Да знам да не ја симињам ,ццц конечно ќе најдам некој добра онлајн игра и мора нешто да испадне....
Intel(R) HD GraphicsДруже, пиши што графичка имаш, па ќе ти кажеме дали ќе биде на лаптопот твој...
Иначе, играта е голема 10 GB со последните апдејти...
Ќе ја тера, ама на 1024x576 се најслабо.Intel(R) HD Graphics
Имам Dell Inspiron 1564
При симнувањето на играва ми велеше дека нешто перфомансите ќе се намалат или можеби и ќе не може да се игра...па што мислис ?
Јас не сум сигурен дека ќе ти ја тера добро... Можеби 15-20 FPS што не е игриво, ама ако имаш интернет со многу лимит, пробај ја, 10 GB ништо не еIntel(R) HD Graphics
Имам Dell Inspiron 1564
При симнувањето на играва ми велеше дека нешто перфомансите ќе се намалат или можеби и ќе не може да се игра...па што мислис ?
Незнам ако знае некој да направи нека направи таму ке играме, јас пак си мислев за во лан преку хамачиЌе правиме некое серверче?