"Невидени" успеси на Македонската влада!

Black Night

Galvanize
Член од
25 септември 2008
Мислења
327
Поени од реакции
20
Предупредување до сите членови на кајгана форумот. Наскоро на изборите ке ја слушнете нај забеганата нај ироничната нај дебилната изјава на Гвујо која ке гласи вака: Драги мои македонци и македонки, оваа влада успеа да ја направи Македонија, единствената земја каде што не ја зафати светската економска криза. Погледнете само во фабриките колку нови работници, погледнете само ( тука веќе од лага има долг нос како на Пинокио), државата ни цути во овие тешки времиња. И од тука вмровците ТАКА ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.

Абе сака сите да гласаат за Вмро бе, Алоооооо бееееееееее, ДИКТАТОР ЛИ САКАШ ДА БИДЕШ БЕ КЛОШАРРРРРРРРРРРРРРРРР.

Член од
24 септември 2008
Мислења
68
Поени од реакции
2
ХАХХАХАХА не се пали толку црни. Јас незнам дали гледаш вести ама заменикот негов кажа дека и во Македонија се чувствува СВЕТСКАТА криза. За која нормално е дека Грујо е виновен нели, сега знам дека ќе ме категоризираш како да сум од ВМРО ама реално погледнато што може Груевски да направи во врска со СВЕТСКАТА криза?

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Предупредување до сите членови на кајгана форумот. Наскоро на изборите ке ја слушнете нај забеганата нај ироничната нај дебилната изјава на Гвујо која ке гласи вака: Драги мои македонци и македонки, оваа влада успеа да ја направи Македонија, единствената земја каде што не ја зафати светската економска криза. Погледнете само во фабриките колку нови работници, погледнете само ( тука веќе од лага има долг нос како на Пинокио), државата ни цути во овие тешки времиња. И од тука вмровците ТАКА ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.

Абе сака сите да гласаат за Вмро бе, Алоооооо бееееееееее, ДИКТАТОР ЛИ САКАШ ДА БИДЕШ БЕ КЛОШАРРРРРРРРРРРРРРРРР.
Crni se mislite tvoi kako crnata nok...
Kako moze da pocuvstvuvame kriza koga sme goli kucinja,nie i taka nemame pari taka da ne me zasega mnogu kapitalistickata propaganda...

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
ХАХХАХАХА не се пали толку црни. Јас незнам дали гледаш вести ама заменикот негов кажа дека и во Македонија се чувствува СВЕТСКАТА криза. За која нормално е дека Грујо е виновен нели, сега знам дека ќе ме категоризираш како да сум од ВМРО ама реално погледнато што може Груевски да направи во врска со СВЕТСКАТА криза?
да, ама истиот тој заменик пред не многу долго време велеше, дека светската криза не само што нема многу да и наштети на македонија, туку дека македонија може да има и корист од неа, бидејќи странските инвеститори ќе се преориентирале кон земји како нашава.

друго, ме интересира, што прават ставре и трајко во моментов, и зошто не отидоа на светскиот економски форум во давос, каде се дискутира токму за глобалната криза и каде е собрана светската елита од областа на економијата, а исто така и претставници од земји како албанија, србија, ерменија, азербејџан, казахстан, зимбабве итн.

амо ако отидеш таму треба да напраиш муабет со некој економист, а не да млатиш празна слама за економија по трибини со луѓе кои поим немаат од економија. со вакви министри што многу си ја сакаат домата светот уште малку ќе заборави дека постоиме.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
друго, ме интересира, што прават ставре и трајко во моментов, и зошто не отидоа на светскиот економски форум во давос
Изгледа некој заборавил да ги покани ..... како предавачи.... па бојкотираат:kesa:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
чекај цитат: Грујо е за се крив :pos2: демек другите коа беа на власт државава Ел Дорадо беше :tapp:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Се додека и едните и другите не ја заборават оваа реченица како правдање за се и сешто ...не мрдаме напред:toe:
не бе друже не ми е целта правдањето, туку при немање здрава опзиција во државава власта си работи по свое, а опозицијата наместо да се преиспита зошто ги казнува народот и да поработи на тој проблем оти од држава без опозиција ништо не бива, а тие цело време ја имаат истата изјава: Грујо е крив :pos2:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
не бе друже не ми е целта правдањето, туку при немање здрава опзиција во државава власта си работи по свое, а опозицијата наместо да се преиспита зошто ги казнува народот и да поработи на тој проблем оти од држава без опозиција ништо не бива, а тие цело време ја имаат истата изјава: Грујо е крив :pos2:
Грујо не е воопшто крив,добро сега можеби малку во носот и нозете,ама сите имаме одредени телесни неправилности.Криви се тие што премногу слепо му веруваат во одредени моменти,кога треба малку да размислат и со сопствена глава.Инаку иако веќе поминува третата година од мандатот,успесите на оваа влада не станаа воопшто видливи,туку напротив сеуште не се видливи и покрај ветувањата и декларативните заложби како што ги имаше Бучко пред него:
-Успесите ќе станат видливи за 3-4 години.
Сепак Македонската влада остана со сеуште “невидени“ успеси.:toe:

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
Грујо не е воопшто крив,добро сега можеби малку во носот и нозете,ама сите имаме одредени телесни неправилности.Криви се тие што премногу слепо му веруваат во одредени моменти,кога треба малку да размислат и со сопствена глава.Инаку иако веќе поминува третата година од мандатот,успесите на оваа влада не станаа воопшто видливи,туку напротив сеуште не се видливи и покрај ветувањата и декларативните заложби како што ги имаше Бучко пред него:

АБЦ не заебавај сега и ти, па кажаа дека резултатите од оваа политика ќе се почувствуваат некаде по 10 до 15 години.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
АБЦ не заебавај сега и ти, па кажаа дека резултатите од оваа политика ќе се почувствуваат некаде по 10 до 15 години.
Е за тоа не сум слушнал бе,тоа е најнова вест за мене а верувам и за многумина други,која ќе влее дополнителен песимизам во нивните животи.Можеби затоа зачестија самоубиствата во последно време,како никогаш досега.:smir:

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
Е за тоа не сум слушнал бе,тоа е најнова вест за мене а верувам и за многумина други,која ќе влее дополнителен песимизам во нивните животи.Можеби затоа зачестија самоубиствата во последно време,како никогаш досега.:smir:

Хе хе, е па не следиш вести изгледа, инаку за тие 10 -15 години партиските војници расправаа и на форумов, ако се сеќавам добро.

Мислам дека ја имаш прочитано фразата 'СДСМ толку многу ја уништи Македонија, што сега треба уште толку време за да се оправи, ако има 5% раст годишно'. Незнам како ја немаш прочитано, па партискиве папагали на памет ја знаеја.

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
АБЦ , ова не ти е прв пат да се исмејуваш со физичкиот изглед на другите луѓе, и зашто кога си толку голем лепотан не ставиш едно кадро од тебе на кајгана, иако по некои информации од родната ти прилепска околија би можел да победиш едино на „мистер питбул териер„:icon_bigg.За Грујо конкретно ме заболе уште кога не предаде со шошоните и дека е нешто труло поред трулежите како СДС е повеќе од јасно , само не е јасно КОЈ ????? Има ли еден барем, покрај АБЦ кој изгледа и мајка му му е крива што го родила, кој ке даде алтернатива за Грујо и компанија.Дека оваа влада е поуспешна од другите е вистина , ама тоа е повеќе од жалосно ,затоа што сега гледаме колку уствари другите не ги бивало:toe:

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
АБЦ , ова не ти е прв пат да се исмејуваш со физичкиот изглед на другите луѓе, и зашто кога си толку голем лепотан не ставиш едно кадро од тебе на кајгана, иако по некои информации од родната ти прилепска околија би можел да победиш едино на „мистер питбул териер„:icon_bigg.За Грујо конкретно ме заболе уште кога не предаде со шошоните и дека е нешто труло поред трулежите како СДС е повеќе од јасно , само не е јасно КОЈ ????? Има ли еден барем, покрај АБЦ кој изгледа и мајка му му е крива што го родила, кој ке даде алтернатива за Грујо и компанија.Дека оваа влада е поуспешна од другите е вистина , ама тоа е повеќе од жалосно ,затоа што сега гледаме колку уствари другите не ги бивало:toe:
Се согласувам дека владава е подобра од претходните ама сметам дека не е ни одблиску доволно добра. И затоа што е подобра не значи дека мора да остане. Има многу политички партии и ако треба може сите да ги пробаме додека најдеме некои асални да не водат. Мора да има некои. не мора да кружиме околу овие две политички партии.

Kajgana Shop

На врв Bottom