- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 6.134
- Поени од реакции
- 1.896
Нах овие се тука да и даваат колачиња кога ќе побара.А татко и има изнајмено кран во случај да падне па да ја кренат.Овие деверушиве изгледа се тука у случај да падне оваа па да ја станат
Нах овие се тука да и даваат колачиња кога ќе побара.А татко и има изнајмено кран во случај да падне па да ја кренат.Овие деверушиве изгледа се тука у случај да падне оваа па да ја станат
Богами,оваа и да падне нема да можат да ја дигнат,само кран помага.Овие деверушиве изгледа се тука у случај да падне оваа па да ја станат
У право си, види и што забележав во репортажава:Нах овие се тука да и даваат колачиња кога ќе побара.А татко и има изнајмено кран во случај да падне па да ја кренат.
RIP КамилиМладенците веќе се подготвуваат за свадбеното патување во Египет, подарок од кумовите Ребека и Милан.
Па да де, башка висок, црн згоден...не бе не е за парите.:pos2:И после ќе ми речи некој парите не се битни ... абе ај. Која будала би го зел овај бизон за жена ако не се парите битни ?
хахахаххаааУ право си, види и што забележав во репортажава:
RIP Камили
plus i mladozhenecot e i 1 godina pomal od nea :wink:А читај и ова..младоженецот го зеде презимето на невестата!
Бреее парата го врти светот :pos2:
Не, туку да мамат погледи, оти постоело можност на свадбата никој да не ја погледне невестата.Овие деверушиве изгледа се тука у случај да падне оваа па да ја станат
Ах не ќе видиш толкаво буре.Сигурен сум дека носела патики.Да носела штикли ќе оставала дупки по подот.Не, туку да мамат погледи, оти постоело можност на свадбата никој да не ја погледне невестата.
Мислам дека му дојде крајот на пирамидите.У право си, види и што забележав во репортажава:
RIP Камили