nekoi luge sakaat mnogu malku pa se srekni a nekoi sakat mnogu pa nemozat da go dobijat toa pa nikogas ne se sreni.Takov e zivotov ironicenЧудно, мене никогаш не ми беше доволно само да заспие и да се разбуди покрај мене.
Насловот на темава, уствари самата тема е малку... Ај ќе си ќутам.
"Државникот" е многу... како го викаа... паметен, па не му се прави муабет со нас, обичните смртници - девојките. Девојка му ја жалам. Стварно ми е криво што има такви слепи девојки. Неверство си е неверство, како поим е лоша работа и нема ама баш никакво оправдување за тоа.
Е :bravo:сега се` кажа. Не знам дали да се смеам на ова што го пиша, или да плачам.
А зошто би била во врска ако не го сакам партнерот?pak ke kazam ako ne se custva vo igra ne e neverstvo ako ne go sakas partnerot nema da ti smeta da sto te izneveril a ako ti ne go smetas za neverstvo togas ne e
pa 21 vek ima i takvi vrski vo koi partnerite ne se sakat zaedno se od koristА зашто би била во врска ако не го сакам партнерот?
Тоа што е 21 век, не може да се гледа како оправдување за ништо.pa 21 vek ima i takvi vrski od korist za pari x pricini
Да, да се муваш со повеке е ин :\pa 21 vek ima i takvi vrski vo koi partnerite ne se sakat zaedno se od korist
Да, да се муваш со повеке е ин :\
aма си решавате на почеток или сте у врска или сте за мување. .. а не влегуваш у врска и го моташ
Тоа е подло и . ... *остри секирата*
Тоа што е 21 век,не може да се гледа како оправдување за ништо.
Подобро воопшто нема да влезам во врска,туку ќе си се мувам без везе,отколку да влезам во таква врска.
И не може да биде без чувства.За да има неверство треба таа личност некако да му го привлекла вниманието да речеме физички,што автоматски значи дека има некоја хемија,привлечност.