Неверство без чувства? Дали е неверство?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.116
Поени од реакции
23.594
Дали си и го закачил цел или само главчето, ти си ја еб.л.
Така и со неверството. Со чуство без чуство ти си извршил прељуба и тоа е тоа. А и кој ке докажи дали имало чиство или не?

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Мене не ми е нормално тоа, чим се осеќала монотоно значи дека нешто во таа врска не е како шо треба, шо не е причина и повод да се изневери. Овоа е мое мислење, шо не значи дека кај сите е така.
Нормално дека не е нормално ироничен ми беше постот.
И ради тие како Skyhigh ќе има мужи што ќе сечат вени, а нив минѓата не ги боли.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.905
Поени од реакции
11.246
Еквивалентно прашање на темава треба да е - Дали пенетрација со кондом се рачуна за секс?

Член од
21 јуни 2013
Мислења
158
Поени од реакции
111
Како тоа не се рачуна?! Еве да земеме пример дека твојот партнер редовно те ВАРА, и на секое ти кажува дека било без чувства, убаво ќе ти биде?
Чекај а ти миспиш дека ако на женска ти и` кажеш дека РЕДОВНО ја вараш ќе продужи да иде со тебе?

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.712
Поени од реакции
1.152
Со чуство,без чуство...:cautious: неверство е неверство:mad::(

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.954
Поени од реакции
12.565
Што е неверство?
Интересен е примерот со кондомот. Еве да речиме дека имаш секс со кондом при што се внимава да не дојде до било каков телесен допир, ни милиметер. Без лапање, дрпање без ништо онака само ставаш вадиш. Дали тоа е неверство, ете стенкала поради тебе, свршила, се чувствувала одлично а не сте се допреле?:D

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.712
Поени од реакции
1.152
Што е неверство?
Интересен е примерот со кондомот. Еве да речиме дека имаш секс со кондом при што се внимава да не дојде до било каков телесен допир, ни милиметер. Без лапање, дрпање без ништо онака само ставаш вадиш. Дали тоа е неверство, ете стенкала поради тебе, свршила, се чувствувала одлично а не сте се допреле?:D
Неверство е....:(

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.954
Поени од реакции
12.565
Неверство е....:(
Заедницата ќе се соигласи дека е неверство и затоа ме интересира што во суштина значи неверство кога станува збор за меѓучовечки однос во делот наречен љубов, брак итн...

M

MrzaRules

Гостин
Чекај а ти миспиш дека ако на женска ти и` кажеш дека РЕДОВНО ја вараш ќе продужи да иде со тебе?
Па ти рече дека не се рачуна, ја си кажав мое мислење. Еве ќе ти одговорам на твоето прашање. Додека сум во врска не изневерувам, бидејќи тоа ми е глупаво и понижувачки спрема партнерот, а кога би изневерувал прашање е би ме интересирало ли дали женска ми ќе остане со мене.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Дали ако го изневериш пертенерот,ама ако немаш никакви чѕвства кон таа третата личност--дали тоа е навистина неверство??

Ако ти влезе/те прими третата личност, дали ќе го почувствуваш тоа?

Ако да, тоа е неверство.

Ако не, не се случило.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
А ако се затрескам во друга личност, ама немам секс со неа... дали и тоа е неверство?
Или строго физичкиот контакт се рачуна?

Само физичкиот контакт, бидејќи тој е мерлив. Сето друго се само шпекулации.

Kajgana Shop

На врв Bottom