Нормално дека не е нормално ироничен ми беше постот.Мене не ми е нормално тоа, чим се осеќала монотоно значи дека нешто во таа врска не е како шо треба, шо не е причина и повод да се изневери. Овоа е мое мислење, шо не значи дека кај сите е така.
Чекај а ти миспиш дека ако на женска ти и` кажеш дека РЕДОВНО ја вараш ќе продужи да иде со тебе?Како тоа не се рачуна?! Еве да земеме пример дека твојот партнер редовно те ВАРА, и на секое ти кажува дека било без чувства, убаво ќе ти биде?
Значи ако се ебеш со сите, а само со дечко ти водиш љубов, не се рачуна дека го вараш?Нема врска, ако е тоа варање без чувства, не се рачуна.
е да ...Со чуство,без чуство... неверство е неверство
Неверство е....Што е неверство?
Интересен е примерот со кондомот. Еве да речиме дека имаш секс со кондом при што се внимава да не дојде до било каков телесен допир, ни милиметер. Без лапање, дрпање без ништо онака само ставаш вадиш. Дали тоа е неверство, ете стенкала поради тебе, свршила, се чувствувала одлично а не сте се допреле?
Заедницата ќе се соигласи дека е неверство и затоа ме интересира што во суштина значи неверство кога станува збор за меѓучовечки однос во делот наречен љубов, брак итн...Неверство е....
Па ти рече дека не се рачуна, ја си кажав мое мислење. Еве ќе ти одговорам на твоето прашање. Додека сум во врска не изневерувам, бидејќи тоа ми е глупаво и понижувачки спрема партнерот, а кога би изневерувал прашање е би ме интересирало ли дали женска ми ќе остане со мене.Чекај а ти миспиш дека ако на женска ти и` кажеш дека РЕДОВНО ја вараш ќе продужи да иде со тебе?
Дали ако го изневериш пертенерот,ама ако немаш никакви чѕвства кон таа третата личност--дали тоа е навистина неверство??
А ако се затрескам во друга личност, ама немам секс со неа... дали и тоа е неверство?Неверство е....
А ако се затрескам во друга личност, ама немам секс со неа... дали и тоа е неверство?
Или строго физичкиот контакт се рачуна?