Неверство без чувства? Дали е неверство?

^eli^

шат ме габри.!.
Член од
29 мај 2006
Мислења
686
Поени од реакции
1
Дали ако го изневериш пертенерот,ама ако немаш никакви чѕвства кон таа третата личност--дали тоа е навистина неверство??

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
ја тоа го сметам за вид на неверство, иако претпоставувам дека со тоа само личноста сакала да се направи интересна и сл... али ти и сама кажа ако го изневериш, па само со овие зборови се доаѓа до заклучок дека ти или некоја друга личност го изневерила својот партнер, т.е. извршила неверство

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
И според мене тоа е неверство. Се согласувам со Клинка како што рече дека со тоа личноста пробала да биде интересна или пак да го направи другиот љубоморен. Но без разлика дали тоа го направила поради тоа што чуствувала нешто кон третиот или според овие работи кои ги набројав, сепак тоа е неверство.

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Dur si vo vrska e preljuba .. Simple as that

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
И јас мислам дека е неверство, сепак си била со друг.

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
neverstvo e.Ne e bitno dali custvuvas nesto kon tretata licnost,ti ne go izneveruvas nego tuku so toj sto ti e decko,sto bi trebalo da go sakas i sto ne bi treblo da go izneveruvas!

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
59
Нормално дека е неверство.
Од логички причини шо таквата постапка во светот е позната како неверство.

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Чекај сеа.
Јас не сфаќам како е можно да бидеш со друг, а да немаш никакви чувства за него?
Чудно.

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
StormAngel напиша:
Чекај сеа.
Јас не сфаќам како е можно да бидеш со друг, а да немаш никакви чувства за него?
Чудно.
Можно е бе:) „Скопско и СЕ е можно„...и немора да е скопско само, во недостиг на скопско СЕ доаѓа во комбинација (нешто жестоко, нешто тревасто, момент на слабост, разочарување од партнерот, одмазда и др.):wink: .
Без мислење, секако дека е изневерување. Некој одамна рекол
„ Мажите изневеруваат со телото а жените со чувствата„ што не мора да биде секогаш точно, но во глобала тоа е тоа. Е сега кој вид на неверство е полош, повеќе боли, остава траги по личноста и последици по врската...навистина е тешко да се дефинира. Се е индивидуално, кој како го доживува:coffee:

N

NeMiRnA

Гостин
Whatever NEVERSTVO e,toa do nekade znaci deka i ne e sigurna taa licnost sto izneverila u nejzinite cuvstva kon partnerot so majka barala inaku da izneveruva aaaaaaaa?

^eli^

шат ме габри.!.
Член од
29 мај 2006
Мислења
686
Поени од реакции
1
да дечки,и јас го делам истото мислење со вас.
таа слична ситуација ми се има случено мене,ама не од моја страна туку од страна на партнерот,
па скав да знам ваше мислење
фалаа

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Neverstvo e normalno ..bez razlika dali cuvstuvas nesto sprema tretata licnost ili ne..

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
^eli^ напиша:
Дали ако го изневериш пертенерот,ама ако немаш никакви чѕвства кон таа третата личност--дали тоа е навистина неверство??
Неверство !!!

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
За мене тоа е неверство не е битно дали чуствуваш нешто важно е дека си го изварал партнерот и + како може да се направи тоа а да немаш никакви шуства со тој третиот лол

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
^eli^ напиша:
Несватливо ми е како може да се изневери партнерот со некој трет кон кој не чувствуваме ништо ...
Не мора да е тоа љубов, било какви чувства постојат во изневерувањето ... дали ќе е тоа само убаво газе или јаки цицки или стомаче со плочки, мање - више ... што и да е тоа, се сведува барем на интерес за друг/а, што нормално е неверство.
Изневерувањето е изневерување ... за мене, нема изневерување без чувства и оправдување за тоа и точка. А уште помалку има "јас сум машко и можам да е*ам и без да ја сакам" ... како ли им се дига на мажите ако не ги влече ништо? Туку ај ... додека има девојки кои веруваат во тоа, ќе има мажи кои ќе ги изневеруваат кога сакаат ... "без чувства де":bip: :nesvest: :nesvest:

Kajgana Shop

На врв Bottom