На 30 април само Скопјани нема да учат?

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
ПрИтИ_гРл напиша:
Побарале, тајно и подло бе! Шо ке беше сите училишта да побараат?
Ќе им одобреа и сите ќе ги одработувавме тие часови во сабота на 5-ти мај. Што сте се напалиле толку....

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
ПрИтИ_гРл напиша:
Побарале, тајно и подло бе! Шо ке беше сите училишта да побараат?
Е што е тајно и подло? И гледаш, не се само скопските училишта.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Скулгрл напиша:
Што сте се напалиле толку....
И проработел локал патриотизмот. Скопјаните да се запалат на клада! :)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.960
Не е проблемот во локал патриотизмот зашто не се само Скопјани.
Цела Македонија е во заблуда за 30ти, во еден град, 1 школо работи, сите други не работат, во друг 2 работат, 5 не работат.
Жити законот.

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
ние требаше да го поминеме денот во шетање преку школо до блиските извори на топла вода,познати како Негорски бањи...
меѓутоа,делегацијата што требаше да дојде во петокото се најавила за во понеделник,и тоа не само кај нас туку и во Валандово...
автоматски не зафркнаа,дека на настава мора да се иде,не се прифаќа никакво оправдание за отсуство,додека на 'екскурзијата' тие шо не беа останаа незапишани како отсутни,па макар и на лист...
кај најдоа баш тој ден не ми е јасно!!!

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Нема врска дека само во Скопје не учат. Јас сум од Скопје па на 30ти сум во школо. Кои школи мислеле дека треба да спојат - споиле, а кои не - не. Ама сите што не учат утре ќе одработуваат на 5ти мај, саботата. Не гледам тука никаква дискриминација. А ако на некого не му се иде во школо за 30ти нема никој да дојде дома и да го натера. Барем така мислам :toe:

N

NeMiRnA

Гостин
Eve jas ve osloboduvam site od skolo utre hihihihihi priti grl osobeno tebe,imas opravdanie za cela nedela,so ti e be aloooo podmuklo c c c cc,ne ni cini drzavava,puuu rasipana,kako ne i e sram.Sto e toa gnev u tebe....
Nego kako i da e utre duri ke se znaelo dali ke se uci ili ne,odete si u skolo i posle koa ke ni recat ne ucme na radosta ke i nema kraj,posrekni ke bideme taka:)))

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Е добро де! Да ве видам вас и тебе немирна кај шо гледаш кај шо уживаат друхарките утре цел ден дома, а ти на школо бе! Како и да е, тоа ти е! Како шо вели ете мистичен побарале им одобриле! ок! :wink:

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Ej pa i gostivarskite sredni shkoli ne ucat vo ponedelnik :vozbud:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
И ја ке учам бе...а последен пат кога проверив школото у Скопје ми се наоѓаше

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Во Штип нема да учат некои училишта додека па некои од средните ќе одат и на 30ти. Неправда, ма тоа е неправда...учиш ти, не учам јас :pos:

N

NeMiRnA

Гостин
mRno ko so znam ti u medicina ucis,a i drugarka mi isto taka,taka da ne ucite ko so znam jas...radi tie od internatot

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
У петокот залепија на врата дека ке се учи..така да или другарка ти лаже или се предомислиле

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
skopjani taka si resija vie od drugite gradovi da ste pobarale nekoe baranje moze ke vo odobrele ali nie ne ucime pogolem del :toe:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ние си собравме потписи,и ги дадовме на директорката,таа на Трифун и крај.А и му се јавив на класниот и тој ми рече што и да кажат на вести,ДА НЕ СМЕ СМЕ ПОЈАВЕЛЕ У ШКОЛО НИ ПОД ТОЧКА РАЗЛОГ!

Kajgana Shop

На врв Bottom