На кој тарифен модел сте?

M@STER

M@ster Price
Член од
1 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
0
Na koj tarifen model ste ???

ve prasuvam ova zasto poveketo mladi lica :) imaat prepaid ja iam postpaid ??
Na T-Mobile ili Kosmofon ???:)

Член од
26 јануари 2007
Мислења
105
Поени од реакции
6
Т-Моbile RELAX 500
а кога ќе отиде премногу високо сметката за да си го задржам се префрлам на Шема :)

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Има некој што го користи тарифниот модел Team да ми каже како иде тоа со телефоните безпари што пишува. Има К750и не ми личи дека го даваат туку-така. Нешто пишува 3 телефона ама ни на страната не им е убаво напишано. Ај некој што прашал и знае како иде ова нека пише.
И уште нешто. Сега татко ми и тетка ми ке отвараат фирма и дали е можно ако земат тоа Теам тарифниот модел да ме стават и мене (не работам во фирмата) во тандемот или тоа е само за вработени во фирмата???

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
T-Mobile Relax 250. Не муабетам премногу, така да таман ми е.

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.699
Поени од реакции
288
т-мобиле бизнис про лајт.или бизнис елита.не сум сигурен

Член од
20 мај 2006
Мислења
51
Поени од реакции
0
Јас бев на припејд на космофон и сега се префрлив на Т-мобил на Relax- 250, 300 ден ми е претплата цела за зборување и ако не ги искористам ми ги префрлаат наредниот месец,јас многу не зборувам и супер ми е,плус и интернет си имам на телефонот па наместо да се јавувам се договарам преку месинџер,многу ми е ефтино,малку ми зема за тоа.1Mb = 30 ден,а во текст тоа е многу текст за малку пари.Така задоволна сум со ова.

Член од
15 август 2006
Мислења
17
Поени од реакции
1
Cosmofon Бизнис Тарифа 600 denari i site 600 gi prajs muabet(POST PAID )

Amon-_-

Rise Against
Член од
20 февруари 2007
Мислења
152
Поени од реакции
1
Iam broj i na mobimak(postpaid-relax 500), i na cosmofon(speak up prepaid) :)

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Jaс сум на тарифниот модел "Anal 24/7"

Те-рет Мобиле и Космосметка -фон ме поздравуваат со слоганот
"Како и да се завртиш, г'зот ти е од позади".

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
јас имам При пејд на Космофон, кој скоро секој втор што ми ја видел фацата ми го знае... посебно муштерии кои знаат да замараат навечер и затоа тој телефон кај што ми е тој број нон стоп ми е на тивок режим, и Мистичен еднашка си кинеше нерви оти ми звонел со саати и никако да ме добие.
Имам еден на пост-пејд од космофон,освен татко ми, мајка ми, дел од роднините, девојка ми и 5-6 колеги друг никој не ми го знае... и вчера си купив уште еден на Космофон кој никој ама апсолутно никој освен јас и девојка ми и татко ми и еден колега не го знае, оти овој на пост пејдов од космофон почнаа да ми го дознаваат и други паразити кои замараат.

ама стварно грдо е у 01часот да ти се јави некој да те разбуди од најслаткото спиење и да те праша до кај стигна самсунгот Д500 со флетот? набави конектори??? или пак искаќам у петок со друштво у град/кафана или кафич и ми се јавуваат колеги и ми викаат: Боле шо прајш? јас се чудам кој е и ми викаат, абе Челе е ми треба дисплеј за Е700 колку пари??? :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom