Најчести муабети во исклучиво машко/женско друштво?

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
1. кај ке скитаме викендот или вечерта
2. фудбал
3. жени, кој со која зошто, кој ковал оваа и таа
4. оговарање
5. другарски саглам ремет :vozbud:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.437
Со другари: Сегашна ситуација, кој до кај допливал, за женски, за компјутери, историја (со потесно друштво)
Со другарки: сегашна ситуција, за филозофии на животот, што би било кога би било, патувања, случки, денешна и некогашна музика, историја (со потесно друштво).

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Па најчесто за фудбал,за кладилници,за искачања дали ке се пие и за жени

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.617
жени и фудбал...разбира се:)
упс и ке заборавев....музика со одреден круг на луѓе

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Фудбал, па жени, па фудбал, па жени, па пиво, па фудбал, па фудбал, па пиво, па жени, па жени, па жени.................................

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
-дечковци, симпатии и останати машки
-излагање, пиење
-другарски муабет, совети...
-трачарење
-интерно реметење
-нега на лице и тело
-школо
-музика, филмови, книги

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
Vo masko drustvo(zboram za mene) abe site devojki gi vrtime vo gradot koja e dobra koja ne koja so koj, kade kako, toa mora da se ispo4ituva, zna4i glavna tema zenski
sekundarna tema - politi4kata sostojba vo Mkd mora da se iskomentira i toa posto ejj od toa zavisi me i toa eptem ni vlijae:))
tercijalna tema-fudbal so red od anglisko, spansko, italijansko germansko a vidis nikogas francusko ne sme go spomnale c c c eve novo FRAncuska liga :))))

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Vo masko drustvo(zboram za mene) abe site devojki gi vrtime vo gradot koja e dobra koja ne koja so koj, kade kako, toa mora da se ispo4ituva, zna4i glavna tema zenski
sekundarna tema - politi4kata sostojba vo Mkd mora da se iskomentira i toa posto ejj od toa zavisi me i toa eptem ni vlijae:))
tercijalna tema-fudbal so red od anglisko, spansko, italijansko germansko a vidis nikogas francusko ne sme go spomnale c c c eve novo FRAncuska liga :))))
манга а

BTW

фудбал,
женски.
музика,
реметење,
козметика (кај женските)
трашарење (пак кај женските)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Од ситница како што е немање доволно канти низ градов, до градење на станбени објекти на марс.

jass

Aut viam inveniam aut faciam!
Член од
25 август 2007
Мислења
328
Поени од реакции
4
So drugarkite
1. ogovarame
2. zborime za bivsi segasni ili bilo kakvi deckovci mazi
3. mnogu zborime za seks ne znam sto e rabotava :)

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
И со другарите и другарите зборуваме за се.Само што со женските повеќе за женски работи,а со машките за фудбал или некои заебанции.

Filip89

Македоникус
Член од
1 март 2007
Мислења
528
Поени од реакции
4
Жени и како да се направат пари секако, коли и кој колку бил ебач..

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Со другарки најчесто збориме за облека и машки.Стандард другарками се жали како немала дечко и ке идела во манастир.А со другарите секогаш се расправаме кој бил попаметен машките или девојчињата стандард :toe:

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Прво кажуваме новости од претходниот ден,недела,саат,зависи колку време не сме се виделе,па после обавезно удираме сеир,па некои филозофии или мистерии,па малку трачарење,па малку музика,машки обавезно,дискутираме околу предностите да се биде слободен/а,па за животот,иднината итн итн итн...

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Со женско друштво зборуваме за се и сешто: секоја од нас раскажува што и се случило тој ден, па малце оговарање за спротивниот пол, за тоа дека треба да ги откажеме цигарите, за школа...

Со машко друштво:за музика најчесто бидејќи тука со сите си се сложувам, па им давам совети во врска со девојки(колку што можам:smir:) со еден другар по цел ден зборуваме за филмови, заебанции и сл .

Kajgana Shop

На врв Bottom