Rooney za toa so ni ednas nema padnato ako stvarno ne e fauliran i toa sudiite mnogu go cenat kaj nego, ama takov si e agresiven i cesto prai fauli i saka da se tepa e tuka vekje e mnogu nefer
Jas bi go izdvoil Billy Liddell (1938-1960) od Liverpool... za coekov stvarno nikat neam slusnato, ali vo vkupno 537 natprevari za Liverpool, nikat ne dobil karton... Prosto ne mi se veruva ali toa ti e... ( Moze toa vreme nemale kartoni )
Na posledniot natprevar na Chelsea i Mancester,Nani mu napravi grub start na A.Cole.Sudijata sakase da mu dade crven karton ili zolt,amaCole mu sugestirase deka ne e za karton.TOA E FER
Андреа Пирло најфер играчиште.....
А мислам дека беше Џон Тери со само еден црвен картон у кариера али не сум сигурен, знам беше некој мн добар дефанзивец.
Spored mene VIdic,ne sum go vidol covekot da se rasprava ili pa ne daj boze da se tepa...Ne sum go vidol da napravi grub start a e klasicen defanzivec,spored mene Nemanja Vidic,Carrick.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.