Најубав мајонез?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Томи си е томи, ама многу скап е некако :jaj:

eugenia suarez

рудолф!
Член од
1 август 2009
Мислења
112
Поени од реакции
7
најубав си е од 7 сендви4арата мајонезот мммммммммм...:vozbud:

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
На времето додека го јадев моиве купуваа без холестерол некој си во кесичка, немаше мирис само некој вкус но скоро и незабележителен, тој го јадев само пошто не мирисаше на ништо. Е сега кога веќе не го јадам не ни купуваат :)

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Наjубав е на Краси - Пловдив. Без специални вкусове но винаги отлично качество.

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Јас ќе речам вака:дали Томи би бил Томи ако не е излезен од Нестле.Мене ми е блуткав и несолен ама што можам кога му набиле име и цена.Јас гледам многу го напишале ама тоа си е право секој да си каже мислење нели.Хелманс мислам некој рече дека го расипале,и тоа можда е точно зашто мислам дека сега го прават во Србија а до пред тоа бил правен на друго место,ова као ми го кажа девојка од Витаминка.Иако мене ми е посолен и поубав од Томи.Како и да е за вкусовите не се зборува:helou:

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Јас ќе речам вака:дали Томи би бил Томи ако не е излезен од Нестле.Мене ми е блуткав и несолен ама што можам кога му набиле име и цена.Јас гледам многу го напишале ама тоа си е право секој да си каже мислење нели.Хелманс мислам некој рече дека го расипале,и тоа можда е точно зашто мислам дека сега го прават во Србија а до пред тоа бил правен на друго место,ова као ми го кажа девојка од Витаминка.Иако мене ми е посолен и поубав од Томи.Како и да е за вкусовите не се зборува:helou:
да Хелманс го правеа во Словенија, а инаку ми е многу сличен на Томи...
инаку Витанез од Витамнинка ми е суер не лош и на Звјезда.

Kajgana Shop

На врв Bottom