- Член од
- 30 јануари 2005
- Мислења
- 7.397
- Поени од реакции
- 1.308
Мх... трет парк, во борба со наркоманите. :nesum: И ако имаш врски, пар згради во центар на кои кровот им е како секс-плоштад. А свежи мислења со нетрпение чекам...
На кров во градски трговски..кај ме потсети. како сум ебел една таму и панорама есм и се пред нас.На кров од некоја зграда..звучи примамливо, може добра сцена да се изрежира со сите адети.
како сладоледот? во ања бевте?На кров во градски трговски..кај ме потсети. како сум ебел една таму и панорама есм и се пред нас. После бевме на сладолед.
хах..оуукеј, оној филмот “јас ја ебам, а она ми го пуши“На кров во градски трговски..кај ме потсети. како сум ебел една таму и панорама есм и се пред нас. После бевме на сладолед.
де бе. иди у милениум. лево на крај има бутнати 4-5 седишта во зидот. ќе избереш некој супертиња филм и тоа предпоследен ден за прикажување кога му е. жив човек нема и можеш на раат да си работиш. ќе има 4-5 души напред седнати и ќе буљаат цело време у филмот. шо мајка би барале позади да гледаат уствари, овај нали? =)))хах..оуукеј, оној филмот “јас ја ебам, а она ми го пуши“
Него.. штета што кино Вардар веќе не работи, тоа балконот беше полн погодок.
Моеш да се качиш.. ама чуму ти е..Македонска бе телевизија. и тоа е добро место ако сакате видик. Ама пред да престанат да пуштаат гости.хах..оуукеј, оној филмот “јас ја ебам, а она ми го пуши“
Него.. штета што кино Вардар веќе не работи, тоа балконот беше полн погодок.
катните каражи?Кај да е ќе ги завршат тоа Катните гаражи, па ќе има масив атак.
Одма до Рамстор едното, и другото е во Капиштец спроти дирекцијата на Жито Лукс.катните каражи?
просветлиме кое е местово?