Најубавиот град во Европа (главен град)

Најубавиот град во Европа (главен град)

• Вкупно гласачи
    113
  • Гласањето е завршено на .

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Париз е најубав град според мене и еден ден би сакал да го посетам.
И Рим и Москва се градови со многу споменици и музеи,но Париз е сепак најубав. :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.734
Поени од реакции
13.494
Бидејќи сум слабо шетан и ги немам видено градовите со свои очи, се сметам за некомпетентен да кажам кој град е најубав. Ќе речам кој град најмногу би сакал да го посетам а тоа е Лондон. Си обожавам се` што е британско, јазикот, замоците, зеленилото... Второто место го делат двата познати града - Виена и Рим, зад нив Париз и Москва (додуша Санкт Петербург више ми е налистата).

M

Mario Gómez

Гостин
Берлин, лулката на нацизмот.Иако растурен има прекрасни градби.Имате гугл ме мрзи слики да ставам.

Член од
7 февруари 2007
Мислења
44
Поени од реакции
1
Хммммм ..... Пред две недели преку школо бевме во Париз, стварно е преубав градот а сеа за некој ден ке идеме на матурска ескурзија во Будимпешта, Братислава, Прага и Виена :) После ескурзијата ќе гласам , јес да уште сеа мислам дека за Париз ќе гласам :):):)

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Париз дефинитивно најубавиот глевен град.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930

Ај доста се:)

Enis_gv

Dictator.
Член од
17 март 2009
Мислења
353
Поени од реакции
9
Го нема на Анкетава...Гласав за Париз...Иначе најубави градови во Европа...Скопје и Гостивар...

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
се вратив од ескурзија вчера .. бевме во будимпешта,братислава,прага и виена ..а сум бил и на други од сите тие највеќе ми се допадна БУДИМПЕШТА..

Kajgana Shop

На врв Bottom