Ne spomnav za nejze deka ima sovresn vkus posto ke zabegav od temava ... ali ke i kazam ....Dolphin напиша:ажи и бе Збратко... Нека не е до толку скромна. Па и она е со совршен вус!!!
To za mene podrazbirlivo bese , ne mislef deka ima potreba za spomnuvanje , zaborajsf maski be , se da treba da se crta hihihiZbratko напиша:Zar mislese poinaku ??? :lud: :lud:
Ali ne sum samo ja so sovrshen vkus :kez:
ragazza напиша:To za mene podrazbirlivo bese , ne mislef deka ima potreba za spomnuvanje , zaborajsf maski be , se da treba da se crta hihihi
Епа дај слика...не не оставај да ја замислуваме...gad напиша:Spored mene fizicki najubavata Makedonka nema da ja najdete ni vo spisanija, ni na revii, ni na FTV! Taa e edna skromna i pametna devojka koja zivee vo nas. Kisela voda i se vika Mariela. Vednas da kazam deka ne mi e devojka ( navistina ), tuku samo ja poznavam. Cao Mariela! :wink:
И оваа да не ти била другаркаTpH_Bo_OkO напиша:
Најубавата според мене(од глава до петици)...типка што учеше кај мене во средно и се вика Оливера...од секогаш ми се свиѓала, само што она никад тоа не го дознала...
Јеби га не...еее шо ќе беше убаво да ми беше :poss:RealGirL напиша:И оваа да не ти била другарка