Најубава Македонка! (со слики)

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Кажи и бе Збратко... Нека не е до толку скромна. Па и она е со совршен вкус!!!

Zbratko

The Shrink
Член од
3 јануари 2006
Мислења
875
Поени од реакции
17
Dolphin напиша:
ажи и бе Збратко... Нека не е до толку скромна. Па и она е со совршен вус!!!
Ne spomnav za nejze deka ima sovresn vkus posto ke zabegav od temava ... ali ke i kazam ....:D

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Zbratko напиша:
Zar mislese poinaku ??? :lud: :lud: :icon_lol:

Ali ne sum samo ja so sovrshen vkus :kez: :D
To za mene podrazbirlivo bese , ne mislef deka ima potreba za spomnuvanje , zaborajsf maski be , se da treba da se crta hihihi:)

Zbratko

The Shrink
Член од
3 јануари 2006
Мислења
875
Поени од реакции
17
ragazza напиша:
To za mene podrazbirlivo bese , ne mislef deka ima potreba za spomnuvanje , zaborajsf maski be , se da treba da se crta hihihi:)

:eek:ftopic: Hihihihihihihi sto ke prajs maski! Ne sakaat da gi kazuvaat rabotite za da se podrazbiraat, nego da se znaat direktno, jasno i razbirlivo :je: :je: :je:

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Katarina Ivanovska DEFINITIVNO e najubavata MAKEDONKA! gerard prekrasni slikicki!

Dragana <><

Daydreamer
Член од
18 јуни 2006
Мислења
1.130
Поени од реакции
8
Da, se soglasuvam. I spored mene najubava makedonka
e Katarina Ivanovska. Eve nekoja slika i od mene:)

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Stvarno najuba e Katarina nema sho !

gad

Член од
10 мај 2006
Мислења
50
Поени од реакции
1
Spored mene fizicki najubavata Makedonka nema da ja najdete ni vo spisanija, ni na revii, ni na FTV! Taa e edna skromna i pametna devojka koja zivee vo nas. Kisela voda i se vika Mariela. Vednas da kazam deka ne mi e devojka ( navistina ), tuku samo ja poznavam. Cao Mariela! :wink:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879

Најубавата според мене(од глава до петици)...типка што учеше кај мене во средно и се вика Оливера...од секогаш ми се свиѓала, само што она никад тоа не го дознала...

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
gad напиша:
Spored mene fizicki najubavata Makedonka nema da ja najdete ni vo spisanija, ni na revii, ni na FTV! Taa e edna skromna i pametna devojka koja zivee vo nas. Kisela voda i se vika Mariela. Vednas da kazam deka ne mi e devojka ( navistina ), tuku samo ja poznavam. Cao Mariela! :wink:
Епа дај слика...не не оставај да ја замислуваме...

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
TpH_Bo_OkO напиша:

Најубавата според мене(од глава до петици)...типка што учеше кај мене во средно и се вика Оливера...од секогаш ми се свиѓала, само што она никад тоа не го дознала...
И оваа да не ти била другарка:vozbud:

Член од
6 јули 2006
Мислења
117
Поени од реакции
8
Abe luge Katerina e samo ubava ne e nisto posebno koga ja gledas vo faca nekako ko da gledas vo prazno nema niso posebno sarm... samo mi e obicna devojka kako i site drugi a za telo ne praam muabet stvarno e super.
mene naj ubava e Simona Petreska devojkata bas e super ima se so e potrebno za supermodel
nemama sliki ama ke pobaram

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
катарина ивановска и сања николич :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom