Sungerot Bob
Живеј го животот
- Член од
- 7 август 2012
- Мислења
- 32.391
- Поени од реакции
- 36.508
Маријана Станојковска ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Еве една убаа наша, сега во Мајами живее, порано у маало....
https://www.facebook.com/Model.MartinaTasevska
![]()
Па, ок....темава е повеќе „убави Македонки“ отколку „најубава“....oсвен што можеби има добро тело...во лице воопшто не ми е убава. не е грда меѓутоа дааалеку од убава
ova uba? daj ne zaebavaj be 4/10Па, ок....темава е повеќе „убави Македонки“ отколку „најубава“....
Нема многу спортистки во темава, ете Власта си е добра....
![]()
![]()
Си ја замеркал од позади и не си дочитал дека се зеза на темата...ova uba? daj ne zaebavaj be 4/10
Власта Ружиновска: Се "палам" на БМВ, Мерцедес, Ауди, скапо саатче, кошулче и гелче!
![]()
Катаринчето ми е една од најпреценетите наши моделки, но ок е што има светска слава и нека си ја тера. На полумаратонот трчаше и си беше природна без шминка па е сосема обична девојка, од комшии во зграда имам поубавиСи ја замеркал од позади и не си дочитал дека се зеза на темата...
Ај ќе гледам следната што ќе ја стаам да е член на МЕНСА......
Фино си е девојчето......ако не ај само од Катарина да стааме, јес да срча е девојката, многу убава и во живо и супер-фотогенична или Марјана (со просек фаца и супер тело), а тек за Каролина да не збориме - пола тема е со нејзе, мене ко гроб ми е....
Промена малку, младо мевце...