Најтажна сцена (Темата содржи спојлери)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
ne znam dali vi teknuva edna seria sunset beach
imase edno bate mark i koga go ubija na uciliste ne mi se idese poke placenje takvo i od kotek nemam "napraeno"

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.216
Поени од реакции
941
Crazy P0Y0L напиша:
ne znam dali vi teknuva edna seria sunset beach
imase edno bate mark i koga go ubija na uciliste ne mi se idese poke placenje takvo i od kotek nemam "napraeno"
Se sekjavam i na serijata i na bateto ama tocno na taa scena ne. Ti da ne ja gledase negde na druga televizija oti kaj nas neli ja skratija, ne ja davaa cela?

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Тоше напиша:
Se sekjavam i na serijata i na bateto ama tocno na taa scena ne. Ti da ne ja gledase negde na druga televizija oti kaj nas neli ja skratija, ne ja davaa cela?
na iste be brat aman sea menvejte tema oti pocnav pak da placam :)

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.216
Поени од реакции
941
Emma напиша:
Mi teknuva na taa serija, i na Mark ama znam deka bese mnooooooogu dolga i ja prekinaa, ako e taa sto mislam. Na 1 ili 2 ja davaa?
Na 1-va ja davaa.
I kako po obicaj ja davaa do negde i ja skratija. Toa samo MTV go moze.

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Da taa e! I mi teknuva imase edna Meg, i edna Eni ako me drzi pametenjevo kako sto treba...I kejtlin nesto so majka i non stop se raspravase mislam ili za deckoto se karaa...Svasta:nesvest:

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Баш прееска пред да излезам од дома го начекав на ТВ тој цртан и токму на таа сцена! Премногу ми е сеуште и мене, исклучив и излегов ... страшно добар и тажен цртан.:(

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Бамби коа ќе остане само.....у принцип сум тврдокорен и не ме боли многу за дешавки али сцената ме става ептен у даун

Види го само какво е....

DACY

DON JUAN
Член од
9 февруари 2006
Мислења
282
Поени од реакции
0
Ghoust...koga ovaj zaminuva na neboto..a ovaa moze da mu ja vidi dushata..a to ljubov puka..cccccc..srce parajuce bre..suzi da ronis...reka da se stori..od reka ezerce pa more..na kraj oceano da go naprais u nego da se udavis:(((..epten tuzno!!!

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Cruel Intentions .. Ko ke umri Rhyan Phillipe na krajo .. zal mie tolku ubav coek da umri .. sekad ko ke go gleam sakam da go smenat krajo.. nema smisla ! sakam hepi ending ..
Armagedon isto me taziiiiiii .. pred da ekspolidra i ko ke eksplodira.. site sliki ko ke izlezat.. ufff.. )= INache sekoj tazen film me razplakuva posledno vreme.. pred toa ne mi beshe gajle.. AHIAHAiAh.. taka da ne mi teknuva na drugi vo momento..

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Армагедон,се имам изнаплачено :( Кога ќе збора Лив Тајлер со татко и на екран и уште ред други сцени :)
Прошетка за паметење - кога ќе оди батето да му се заблагодари на татко му оти го платил престојот на девојката во клиниката и ќе се расплачии од што ја сака и што му е криво дека ќе умре :( :(
Маќеа - кога ќе седат на маса Сузан Сарандон и Џулија Робертс и кога ќе се расплачи Џулија и кога и се ближи крајот на Сузан,кога ќе треба да умре па го поминува последниот Божиќ со децата дома..

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Ko mala koa umre Simba pla4ev. U "Titanik" koa umira Leonardo. A i da me potseti Emma vo "Zivotot e ubav" umrev od pla4enje na krajot.:place::place::cry:

Pasha

Сомнително Лице
Член од
17 април 2005
Мислења
157
Поени од реакции
2
Најтажна сцена ми е од филмот "Man On Fire" на крајот кога ќе ја извршат размената и кога ќе умри Denzel Washington.. :( :( :(

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
neznam dali vi teknuva na filmot ROAD TO AVONLEY
imase edna scena t.e. epizoda koga Gas Pajk verenikot na Felisiti oslepe pa imase nekoj brodolom pa milslea deka e mrtov mnogu bese tazno ali i placev koa se najdoa i ostanaa zaedno

Kajgana Shop

На врв Bottom