- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Да точно зависи од особата, но јас би издвоил работа како електричар под висок напон директно на тие далноводите за пренос на струја.
Деактивирач на мини :shok: (овој човек прави само две грешки во животот, првата е кога ја одбра оваа професија, а втората...)
Пожарникар, пилот, хирург.
Да точно зависи од особата, но јас би издвоил работа како електричар под висок напон директно на тие далноводите за пренос на струја.
Ми го зеде зборот и јас истата професија сакав да ја наведам.Менаџер или шеф или набављач или како сакате наречете го,има најстресна работа.Многу такви има на пример по фирмите што имаат дистрибутивна работа,како на пример пиварите,фабриките за прехрана...мнооогу од нив се откажуваат од работното место по 2-3 години :smir:најстресна работа е менаџер...
ти да одговараш за стотина луѓе да имаат плата, да ти расте приходот, па овој удрил некого, па оној лошо инсталирал софтвер, па трет криво мочал па ќе не тужат....
кој не пробал не знае.. џабе не е тоа едина професија каде луѓето прегоруваат? сте слушнале за менаџер брнаут болеста?
Шваба мислам дека си во право овде.. Стерсно е од Селекцијата па до пензија Селекцијата е стресна затоа и многумина не ја издржуваат, потоа 6 или 9 месечната обука (не знам точно колку трае) е исто така стресна а да не збориме па после за операциите во Ирак,Авганистан и така натаму...Во Македонија според мене е најстресно да бидеш армиски волк
од тоа што ми го имаат кажувано....подобро да продаваш семки
Деактивирач на мини :shok: (овој човек прави само две грешки во животот, првата е кога ја одбра оваа професија, а втората...)