Најстрашен филм што го имате гледано

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Paranormal activity!!!! Го гледав пред 2 месеца, и уште кога ќе си легнам ми текнува на него!!! Некои сцени не мисе бришат од глава, после морав да видам дека постојат тие глумци и дека стварно било филм, а не нешто што се случило вистински!!
Инаку сум гледала еден куп хорори, мнооогу пострашни, ама сум ги заборавила, овој нема шанси!

Член од
5 февруари 2010
Мислења
16
Поени од реакции
0
Ne znam dali moze da se kaze deka sum go gledala, bidejki po 20 minuti se otkazav - "Oko" japonskiot .

maricka

...
Член од
2 ноември 2009
Мислења
175
Поени од реакции
486
The Amityville Horror најстрашен филм што сум го гледала

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Paranormal activity!!!! Го гледав пред 2 месеца, и уште кога ќе си легнам ми текнува на него!!! Некои сцени не мисе бришат од глава, после морав да видам дека постојат тие глумци и дека стварно било филм, а не нешто што се случило вистински!!
Инаку сум гледала еден куп хорори, мнооогу пострашни, ама сум ги заборавила, овој нема шанси!
аман бе, зар до толку :/

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.677
Поени од реакции
34.161
аман бе, зар до толку :/
Не е толку филмот страшен колку што треба сам да си ја створиш атмосферата.
Со друштво е смешен, во 4 поручок дупло смешен, во 3 навечер сам дома, без ебено светло и солиден глас - страшен. :toe:

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Не е толку филмот страшен колку што треба сам да си ја створиш атмосферата.
Со друштво е смешен, во 4 поручок дупло смешен, во 3 навечер сам дома, без ебено светло и солиден глас - страшен. :toe:
Уште пострашно, навечер, со дечкото и некои работи онака се покопуваат, и одиш да си легнеш....Само ако тропне кај комшиите, ти замрзнува крвта!

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Моментално за мене најстрашен (сериски) филм е 1001 ноќ. Од се, највеќе ме плаши фактот што за некој месец ќе почнат и турски имиња да им даваат овие македонциве на своите деца. (No hard feelings)

Член од
8 август 2008
Мислења
447
Поени од реакции
17
вчера го имаше џејсон х на мтм, ми ги потсеќа деновите кога се изнајмуваа касети со ќино снимки од видеотеките. Има смешни сцени но сепак за тоа време е хороооор. :tv:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.409
Поени од реакции
8.540

omg сега до крај трелерот не можев да го изгледам :ija:

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
gleam nikoj ne go spomna psyho filmot e zabegan i mava na psiha go nemam gledano cel mn mace sum gleam star e i spored analiticarite e staven vo 10 naj horor filmovi (mislam deka ima poveke delovi filmot

ЏамПЏет

DeaDShoT
Член од
2 декември 2009
Мислења
653
Поени од реакции
89
За нај страшен нз ама за најгаден Пила 6 од тај после само на психијатар да одеш!

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Прееска го глеав Паранормална Актиност, ептен страшен, само вистинскиот крај не го дадоа

С

Спенсер

Гостин
Прееска го глеав Паранормална Актиност, ептен страшен, само вистинскиот крај не го дадоа
и ја го гледав прееска... и невидов ништо страшно во филмот...:pos2::pos2::pos2:

а пишува- еден од најстрашните хорор филмови... е како не...:vozbud:

Член од
1 мај 2008
Мислења
300
Поени од реакции
8
Гробишта на куќните миленици 1&2 uff се серев на тој филм како мал ..
после страшен ми беше со џорџ клуни и тарантино , Фром Даст Тил Даун .. така се викаше мислам .. :pos2:
Ринг дефинитивно .. вчера го гледав Д амитив хорор .. филмот го имам 10 пати гледано али пак се серам на него .. ајде позз толку од мене

Kajgana Shop

На врв Bottom