Најскапото кафе на светот Копи Лувак во Македонија !

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310
Освен нарко дилер и трговец со бело робје и човечки органи никој друг не би дал 100 евра за шоља ебано кафе па колку и да има пари, мислам за нормални бизнисмени а не криминалци и султани
Што е битно што е он. Е па некои дава 100 еур за 5 минути вожња у Ферари.
Така да тоа е тоа. Кој сака и е љубител на кафе нека проба. Впрочем животот е краток и човек треба да ужива.

S

staycalm

Гостин
Секој со свјот стил и памет. Кој може да си дозволи нека си го пие и нека ужива. Си пробал ли ? Џетсетот од највисока класа го консумира.
Добро бе човек сфативме дека си од највисоката класа дека си го пробал, го консумираш и си уживаш.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Што е битно што е он. Е па некои дава 100 еур за 5 минути вожња у Ферари.
Така да тоа е тоа. Кој сака и е љубител на кафе нека проба. Впрочем животот е краток и човек треба да ужива.
ти без коса си или без мозок ?
ако си без мозок тогаш јузерот треба да ти биде ДЕГЕН а не ќелав,

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310
Добро бе човек сфативме дека си од највисоката класа дека си го пробал, го консумираш и си уживаш.
Од која класа сум е моја работа. Само кажувам дека е посебно чувство да се проба такво нешто.
А дали можам да си го приуштам секако е моја работа. Луѓето што ценат квалитет и сакаат да се единствени живеат на тој начин и прават се да се такви. Нема што да се расправам. Не завидувам туку би се борел и јас да имам можност да уживам во екстра ексклузивни работи.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Од која класа сум е моја работа. Само кажувам дека е посебно чувство да се проба такво нешто.
А дали можам да си го приуштам секако е моја работа. Луѓето што ценат квалитет и сакаат да се единствени живеат на тој начин и прават се да се такви. Нема што да се расправам. Не завидувам туку би се борел и јас да имам можност да уживам во екстра ексклузивни работи.
Абе глуп знаеш ли колку кокаин може да се купи за тие пари ? :icon_lol:
Па не да уживаш абе ЌЕ ЛЕТАШ МОРЕ ХЕЈ АБДАЛ!

S

staycalm

Гостин
окпозз,,,,

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310
Абе глуп знаеш ли колку кокаин може да се купи за тие пари ? :icon_lol:
Не користам дроги ! Кокаинот е нелегален и води до смрт. Кафето е за уживање.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Не користам дроги ! Кокаинот е нелегален и води до смрт. Кафето е за уживање.
кој ти кажа дека кафето не води до смрт и не е штетно ,посебно вакво
-ти носат сметка и инстант ИНФАРКТ добијаш или ќе се шлогираш:pos:.
И пак те заебале 50 долари е највисокацена за ова кафе тебе те поебал другарти со базенот кој има солена вода од уљцин :icon_lol:

Последно уредено:
Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Кафе преживано од некое говедо, па и уште 100 евриќи за шоља? Што станало со народов бе? Следно што е, повраќаници од носорог во шоља од 200 евра и бонус смеса кикирики „преработени“ од некој створ у Танзанија и втор бонус научни факти дека од дигестивниот тракт на створовите се апсорбираат такви супстанци кои што на повраќаниците и смесата им даваат посебен вкус на... (hmmm... this would be some challenge) ...некојрандомвкусштомутекналнаЏониумоментот така што овој извонреден микс на супстанци дава уникатна арома и неповторлив вкус? Ебате тоа џет-сетерите, да им продаваат лајна од Милка за 300 евра со бонус „научни факти“ тоа ќе им биде ко да каснале амброзија.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.672
Поени од реакции
14.553
Најубавите жени го бараат токму ова кафе. Така да ако сакаш да поканиш на кафе најубава и најбарана цура ова е вистинското.
Ууу јеботе, цел живот со грди жени се гледам :cenzura::coffee:[DOUBLEPOST=1405388192][/DOUBLEPOST]
Пжбањање во базен со морска вода донесена од Улцињ
Ебати фраерот, со вода од Улцињ! Па не влагам бе у таков базен, не прифаќам ништо мање од морска вода од Брач!

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.592
Поени од реакции
59.356
На процент работиш, или ?

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310
На процент работиш, или ?
Не работам ја тоа. Чоекот има некој зад себе. Јас само бев поканет на проба. Но се изненадив колку луѓе од МК го пијат кафево !!!
Дечкото си работи алал да му е.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.218
Поени од реакции
8.320

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.592
Поени од реакции
59.356
Беше, проба, па сега да си го одработиш кафето така што ќе спамираш по сајтовите...

Ако не келнерот ќе ти ја донесе сметката

Kajgana Shop

На врв Bottom