Најсекси Македонки - „милферици“? (+фото)

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.933
Поени од реакции
8.561
Затоа што нема на себе кило шминка
Боја на кожа, обетки ко доринда, широко црнечко носе, комбинирано со јаболчниците на лицето = права циганка (уствари тоа е и е)

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Даниела Темелковска .... уфф каква е у живо син и учеше со мене у средно постар од мене 3 години. Кога доаѓаше мајка му у школо сите се редевме да ја гледаме у гз !!! Ептен е држача а има 45-6 години мислам !! Алал нека и е нема што ...
Прегледај го приврзокот 40741
мислам дека од неа еден пријател сподели „интересни“ слики :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.487
Поени од реакции
7.978
Лила не е циганка, само се препекла во солариум :)

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076

кисс од хелена < 3

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.721
Поени од реакции
1.125
А Софија спаѓа во МИЛФ уствари? Мислам дали е М, пошто сигурно е ИЛФ :pos:
Не ми личи на доволно возрасна за да ја ставиме во истата категорија. Или грешам?

Која е оваа жити бог аууууу кој филмови ми поминаа низ глава :D Ова Лила и Мелита No.1 :))))))))

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.487
Поени од реакции
7.978
МИЛФ е некој наназад на темава напиша дека со син и е другарче :D
Мислам дека се однсуваше на Даниела Темелковска (мислам дека така се викаше певаљката), Софија мислам дека е помлада од мене.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.989
Поени од реакции
1.272
Софија Караќаева е од с.Богородица - Гевгелиско и е класична курва или како што напиша Дретица :pos:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Софија Караќаева е од с.Богородица - Гевгелиско и е класична курва или како што напиша Дретица :pos:
Курва или не јака пинда е за нејзините години .. ако треба ке ја оженам бре .. нека посака само .Мелита и Маја поцевска и нив би ги оженил ...

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.989
Поени од реакции
1.272
Курва или не јака пинда е за нејзините години .. ако треба ке ја оженам бре .. нека посака само .Мелита и Маја поцевска и нив би ги оженил ...
Ја ти советувам само да го :drk:оти ако ја жениш ќе имаш многу гости, а и на ред дали ќе дојдеш :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom