Kadaif
M.D.
- Член од
- 21 јануари 2008
- Мислења
- 6.933
- Поени од реакции
- 8.561
Боја на кожа, обетки ко доринда, широко црнечко носе, комбинирано со јаболчниците на лицето = права циганка (уствари тоа е и е)Затоа што нема на себе кило шминка
Боја на кожа, обетки ко доринда, широко црнечко носе, комбинирано со јаболчниците на лицето = права циганка (уствари тоа е и е)Затоа што нема на себе кило шминка
мислам дека од неа еден пријател сподели „интересни“ сликиДаниела Темелковска .... уфф каква е у живо син и учеше со мене у средно постар од мене 3 години. Кога доаѓаше мајка му у школо сите се редевме да ја гледаме у гз !!! Ептен е држача а има 45-6 години мислам !! Алал нека и е нема што ...
Прегледај го приврзокот 40741
А бе има циганска крв она, еден од родителите и е циган колку што знам.Затоа што нема на себе кило шминка
Која е оваа жити бог аууууу кој филмови ми поминаа низ глава Ова Лила и Мелита No.1 )))))))А Софија спаѓа во МИЛФ уствари? Мислам дали е М, пошто сигурно е ИЛФ
Не ми личи на доволно возрасна за да ја ставиме во истата категорија. Или грешам?
Софија Каракаева - Старлета. И не е МИЛФ!!!Која е оваа жити бог аууууу кој филмови ми поминаа низ глава Ова Лила и Мелита No.1 )))))))
МИЛФ е некој наназад на темава напиша дека со син и е другарчеСофија Каракаева - Старлета. И не е МИЛФ!!!
Мислам дека се однсуваше на Даниела Темелковска (мислам дека така се викаше певаљката), Софија мислам дека е помлада од мене.МИЛФ е некој наназад на темава напиша дека со син и е другарче
а шо се подразбира под старлета?Софија Каракаева - Старлета. И не е МИЛФ!!!
Ескорт девојка за елитатаа шо се подразбира под старлета?
Курва или не јака пинда е за нејзините години .. ако треба ке ја оженам бре .. нека посака само .Мелита и Маја поцевска и нив би ги оженил ...Софија Караќаева е од с.Богородица - Гевгелиско и е класична курва или како што напиша Дретица
Ја ти советувам само да го оти ако ја жениш ќе имаш многу гости, а и на ред дали ќе дојдешКурва или не јака пинда е за нејзините години .. ако треба ке ја оженам бре .. нека посака само .Мелита и Маја поцевска и нив би ги оженил ...