Најомразени ТВ лица во Македонија

Најомразено тв лице

• Вкупно гласачи
    39

BlackZebra

надежен Архитект
Член од
6 септември 2007
Мислења
56
Поени од реакции
1
Онај Латас неможам да го поднесам на живци ми ојт. Само изводит несо мислит дек е центар на светов. Мочко.

mackomk

...Chichino...
Член од
23 јуни 2007
Мислења
318
Поени од реакции
72
Нема логика да се прави анкета на оваа тема,мислам сите знаеме кој е ДРАГАН ВУЧИЌ :pos2:

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Дефинитивно Драган Вучич.. а и овој Боки 13ка му парира =)

Член од
7 јануари 2008
Мислења
276
Поени од реакции
13
Драган Вучиќ дефинитивно и убедливо е прв на мојата листа.

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
Драган Вучиќ... а и Здравкица има специјално место во моето срце :vozbud:

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Драган Вучиќ,Боки лепиот а богами и таа Лила Филиповска,неможам да ја гледам!

Ј

јовица11

Гостин
lila definitivno!!!zasto?zatoa sto e izvestacena,odvratna i nema ni V od voditelka!Baby rocks!!!

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Драган Вучиќ, Боки 13, онаа на Бисери ми е одвратна и има уше некој.

ivanco

Herbie the Love Bug
Член од
17 јануари 2008
Мислења
175
Поени од реакции
0
Nekoj mi fali vo anketava

- Bojan onoj 13-ka
-Natali -daj mu na covekot:pos2:

A Драган Вучиќ so pravo e prv bravo za nego!

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.222
Поени од реакции
952
Драган Вучиќ дефинитивно, човекот не го знае сопствениот мајчин јазик, се изразува на дијалекти и самоформирани конструкции од зборови, ниедно шоу до сега не му успеа, почнувајќи од дебилното 1+2 во кое што го збираше “кремот“ од фолк-естрадата кај нас и соседите, потоа со Шок Шоу и на крај со талентите. Се сеќавам дека му се јавуваа некои тетки и бабички барајќи награда за себе, за синот, за снаата, за внучето, и тој им договараше да одат да си земаат кошулче за неа, шалче за снаата... Ова со талентиве му е тотално фијаско, жири-комисијата да не коментирам од каде е собрана (некомпетентни личности за тоа), коментираат покрај гласовни можности и смисла за облекување! А, и дозволен е секаков вид на музички изразувања, па така ќе ги добиеме македонските Ѕвезде Гранда или македонските Тозовац и Шемса. Абе народски човек, нема што!

Следна на тапет е Весна Бејби Петрушевска која отсекогаш ми била лигава и одбивна, како пудлица во форма на човечко сушстество :) Така ќе се кенкави, тегне, “срцка, душо, злато“ и плус е многу антипатична!

Тука нормално припаѓа и неприкосновениот Јанко Јаде Бурек, каде што го чекам судниот момент кога ќе прекине неговата емисија и конечно ќе се смири и тој, и гледачите. Нон-стоп дебатира на теми кои што не му лежат, ќе му се јави некој гледач со спротивно мислење од неговото па ќе фати да пцуе, да брука и слично, вика разно-разни гости и во моменти на неинвентивност, симнува клипчиња од интернетов и ги пушта во емисија.

Боки 13 - нема тука што да се коментира, каков е-таков е, важно вика интересни гости во студио и ги прашува интересни нешта (со исклучок на сексуалноста) :):):)

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Абе каков Вучиќ.Бојан 13 најодвратна фаца на светот.Него само мајка му може да го сака.Како ли можеше да се создаде таков гад како него!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Добро зашо е стаен Дарко Мијалковски од Супер ѕвезда.Тој е супер.

Ама Лила освен за в кревет не е за нигде

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Боки 13 фаца педерска дефинитивно одвратен е еј колошар глуп дааа..

Kajgana Shop

На врв Bottom