Најомилено чоколадо?

Која ви е омилена чоколада зошто?

• Вкупно гласачи
    920
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Има ли некој што сака наше домашно чоколадо од европа,витеминка или овие нашите се отровни
http://www.evropa.com.mk/products-chocolates.php
http://www.cevitana.com.mk/products.aspx?q=uKZfRLQMSvLOV4XHxAL2o1LsKiJxb/AKRU2i9fYwvRI=

А да овие странскиве радиоактивни се затоа ви одговараат!!!!!!!!
Комплекс на нижа вредност ти е тоа.. и лајно да е завиткано,ама странско да е ..

Член од
8 август 2011
Мислења
91
Поени од реакции
67
Nestle Crunch..ne go gledam vo marketive kaj nas veke podolgo vreme. I onie starite eurokrem blok cipiripi ili kako i da se vikaa. Sega ne e toj vkus :(

[

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
I onie starite eurokrem blok cipiripi ili kako i da se vikaa. Sega ne e toj vkus :(
[
е мислиш на овие блок еурокрем чоколади и ја ги обожавам !:)
имаше уште една мислам али незнам на која компанија беше..и неможам да ја најдам на нет..
c107_p1560m.jpg c97_p268m.jpg Agrokrem Blok 100 gr.jpg 23161 - takovo eurocrem blok 50g.jpg

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Незнам зошто прашувате.Се знае,МИЛКА :)

Член од
8 август 2011
Мислења
91
Поени од реакции
67
е мислиш на овие блок еурокрем чоколади и ја ги обожавам !:)
имаше уште една мислам али незнам на која компанија беше..и неможам да ја најдам на нет..
да да баш овие :D...овие жолтите на Агроплод ми беа омилени и сега кога ги видов ми се пријаде пак :S

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Ќе одам уште утре да купам штом има, иако не ми се верува да се 130 денари, би требало да се поише, ама ај може се во помала количина па затоа. Јас лично би дала за нив пари, мене ми се преубави :)

И, купи?

Ме интересира дали е автентичниот вкус зошто пакувањето им делуваше " ефтино ".:)

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Баш е забавно кога човек онака само сака да пише нешто...било што (n)

Има ли некој што сака наше домашно чоколадо од европа,витаминка или овие нашите се отровни!!!!
А да овие странскиве радиоактивни се затоа ви одговараат!!!!!!!!​
Забавно е некој што го мрзи да чита или не му одговара мислење па забавно му е да чкрта било што:pos:

Член од
27 септември 2011
Мислења
423
Поени од реакции
682
Има ли некој што сака наше домашно чоколадо од европа,витаминка или овие нашите се отровни!!!!
А да овие странскиве радиоактивни се затоа ви одговараат!!!!!!!!​
Забавно е некој што го мрзи да чита или не му одговара мислење па забавно му е да чкрта било што:pos:
Па доискажи се, не сум јас во тебе да знам што мислиш

Kajgana Shop

На врв Bottom