Најомилено чоколадо?

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување

Која ви е омилена чоколада зошто?

• Вкупно гласачи
    921
Има ли некој што сака наше домашно чоколадо од европа,витеминка или овие нашите се отровни
http://www.evropa.com.mk/products-chocolates.php
http://www.cevitana.com.mk/products.aspx?q=uKZfRLQMSvLOV4XHxAL2o1LsKiJxb/AKRU2i9fYwvRI=

А да овие странскиве радиоактивни се затоа ви одговараат!!!!!!!!

Комплекс на нижа вредност ти е тоа.. и лајно да е завиткано,ама странско да е ..

Nestle Crunch..ne go gledam vo marketive kaj nas veke podolgo vreme. I onie starite eurokrem blok cipiripi ili kako i da se vikaa. Sega ne e toj vkus :(
crunch28nestle29wrappedgd4.jpg

[

I onie starite eurokrem blok cipiripi ili kako i da se vikaa. Sega ne e toj vkus :(
[
е мислиш на овие блок еурокрем чоколади и ја ги обожавам !:)
имаше уште една мислам али незнам на која компанија беше..и неможам да ја најдам на нет..
c107_p1560m.jpgc97_p268m.jpgAgrokrem Blok 100 gr.jpg23161 - takovo eurocrem blok 50g.jpg

Незнам зошто прашувате.Се знае,МИЛКА :)

е мислиш на овие блок еурокрем чоколади и ја ги обожавам !:)
имаше уште една мислам али незнам на која компанија беше..и неможам да ја најдам на нет..

да да баш овие :D...овие жолтите на Агроплод ми беа омилени и сега кога ги видов ми се пријаде пак :S

да да баш овие :D...овие жолтите на Агроплод ми беа омилени и сега кога ги видов ми се пријаде пак :S
:P и ја ги сакав пошто се чист еурокрем:P

Ќе одам уште утре да купам штом има, иако не ми се верува да се 130 денари, би требало да се поише, ама ај може се во помала количина па затоа. Јас лично би дала за нив пари, мене ми се преубави :)

И, купи?

Ме интересира дали е автентичниот вкус зошто пакувањето им делуваше " ефтино ".:)

Баш е забавно кога човек онака само сака да пише нешто...било што (n)

Има ли некој што сака наше домашно чоколадо од европа,витаминка или овие нашите се отровни!!!!
А да овие странскиве радиоактивни се затоа ви одговараат!!!!!!!!​
Забавно е некој што го мрзи да чита или не му одговара мислење па забавно му е да чкрта било што:pos:

Има ли некој што сака наше домашно чоколадо од европа,витаминка или овие нашите се отровни!!!!
А да овие странскиве радиоактивни се затоа ви одговараат!!!!!!!!​
Забавно е некој што го мрзи да чита или не му одговара мислење па забавно му е да чкрта било што:pos:
Па доискажи се, не сум јас во тебе да знам што мислиш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom