Најлоши и најглупави филмови

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Според мене овој е најлош филм.
ААААААА MEЛИСА ЏОРЏ. Одтаму ја засакав. Мое проектче е. Некад, некаде ќе дигне оскар.
Како Сандра Булок што ми беше.:pipi:

Филмот воопшто не е лош. Ама добро, се согласувам со надополнетиот дел од постот.
Ама глупави филмови ти се омилени, така да, да знаеш од мене ти е опростено. :*

T

Tetro

Гостин
Последните 4 и Teken се моите најомилени. Добро секој си има различен вкус :D
Од последните 4, само The Fog можам да го тргнам од таа листа поради тоа што е замешан Карпентер малку. Другите, остануваат на листата, фор`евах.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Првиот дел беше добар,ама вториов дел некако ми го расипа впечатокот и за првиот дел, некако приказнава неповрзана,освен шо е ГАДЕН друго ништо нема :/ шо знам меѓу лошите филмови спаѓа/... :confused:

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Не знам дали некој го спомнал ама меѓу најлошите филмови дефинитивно свое место има Highlander 2:The quickening.Ова е главната причина зошто Хајлендер наместо да биде епик франшиза стана тежок флоп.

Да не пишувам walls of text,Спуни одлично го има исплескано ова ај да не кажам што од филм.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Се сетив на еден за мене негледлив филм, Wendigo. Вендиго е суштество од индијанските митови, па си реков можеби сум налетал на добра приказна. Налетав на развлечено, празно остварување, со тенденција, одвреме навреме од да прескокнува од некаков неубедлив психолошки трилер во ништо помалку убедлив хорор и да застане во некоја неуспешна средина (оти хоророт и трилерот понекогаш можат да бидат совршена комбинација),па да не биде ни хорор ни трилер. Слабо сценарио, разочарувачка глума, за карактерите да не расправам. Ова не е дното, рака на срце, на imdb има 5, ама мене навистина не ми се допадна, можеби поради моменталното расположение или големите очекувања.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.585
Leap Year (не важи за женските, они се џвакаат)
Due Date

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
И на листата морам да си го додадам Монте Карло.
Мислам требаше и да претпоставам дека ќе биде лош чим у него глуми Селена, али си викам ај не е некој дизни филм и ми изгледаше на многу добар на трејлерот па ај да го глеам кога веќе немам шо да праам.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326

Документарец за таткото на сите лоши филмови.:)

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.179
Поени од реакции
2.858
Златно око еден од најглупавите и НАЈНЕРЕАЛНИТЕ филмови...

Самиот против цела Советска Армија,или не бреее ако е од Америка може све да се гледа? Таков филм ако направи било која друга држава одма тоа е пропаганда, а чим е Амерички филм закон филм.

Американски Нинџа 5.

Сам со голи раце против банди од 20-30 души со шипки од 2 метра...

Многу се реални овие Холивудските филмови...

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Златно око еден од најглупавите и НАЈНЕРЕАЛНИТЕ филмови...

Самиот против цела Советска Армија,или не бреее ако е од Америка може све да се гледа? Таков филм ако направи било која друга држава одма тоа е пропаганда, а чим е Амерички филм закон филм.

Американски Нинџа 5.

Сам со голи раце против банди од 20-30 души со шипки од 2 метра...

Многу се реални овие Холивудските филмови...
Ти си на аватаро?

Член од
8 октомври 2011
Мислења
249
Поени од реакции
65
neznam sto site go falat aratav toj mene mi e obicen film pa duri i glup moze da se kaze i titanik i takanatamu

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.179
Поени од реакции
2.858
Човечки штит. Сам против цела Ирачка војска и тоа најповеќе со рачни бомби со фрлање наназад...

Член од
27 декември 2011
Мислења
164
Поени од реакции
89
Еве од мене еден многу глупав и досаден филм, Hunger.

Kajgana Shop

На врв Bottom