Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
da ve pozdravam na kratko od budimpeshta so edna midea maskirana kako fisher nordic.
dojdovme na eden gulash kaj imenjakov pa da vidime shto ima od klimi instalirano po bel svet.
inaku greenjeto vo apartmanov e na parno pa ne znam kje ja bide li ili ne mideava shto ungarcive ja vikaat fisher

Attachments

• 1a.jpg
    1a.jpg
    212,3 KB · Прегледи: 32
  • 2a.jpg
    2a.jpg
    77,8 KB · Прегледи: 34
  • 3a.jpg
    3a.jpg
    117,7 KB · Прегледи: 31
da ve pozdravam na kratko od budimpeshta so edna midea maskirana kako fisher nordic.
dojdovme na eden gulash kaj imenjakov pa da vidime shto ima od klimi instalirano po bel svet.
inaku greenjeto vo apartmanov e na parno pa ne znam kje ja bide li ili ne mideava shto ungarcive ja vikaat fisher

Ova e modelot AEYIs Vivax odnosno Midea Oasis

EK000377364_1.image

Y-Design-P-Remote-controller-760x760.png

oasis_plus-klima-2_1_1.png

Јас у Будимпешта во станот имам инсталирано некоја МДВ, утре се враќам можам да видам која точно е (иако е постар модел од 2018 ја имаме). За ладење одлично си ја работи работата, за греење парното грее појма немам парното сауна од станот прави не се седи дома :)

Сакав да кажам доста Мидеа има низ Будимпешта, ама да не се лажеме и доста Грее.
За разлика од Шведска каде Митсу, Тошиба и Панасоник доминираат
Следени од Даикин Фуџитсу и IVT

Поздрави го имењакот и прашај го дали се враќа??
Грујоооо врати сееееее!

:pos: морав :pos:

Грујоооо врати сееееее!

Зборел со Мицко, ќе му продолжеле мандатот како специјален претставник на Македонија во ЕУ

плус Будимпешта имала недостиг на споменици па го држат тука како консултант

Грујоооо врати сееееее!

Se vidovme denes na gulash, vika kje sedel ushte nekoja godina penzija da fati od eu :) pa kje se vratel da ja troshi kaj nas

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom