Мистичен
Човек
- Член од
- 23 јануари 2005
- Мислења
- 13.578
- Поени од реакции
- 1.097
Баш така.Ај ти си знаеш гледам дека џабе везам.
Драго ми е што сфати.
Ко ја да ти дојдам на работа кај тебе и да ти делам совети како треба да си ја работиш работата.
Баш така.Ај ти си знаеш гледам дека џабе везам.
Raboti si ja objektivno togasБаш така.
Драго ми е што сфати.
Ко ја да ти дојдам на работа кај тебе и да ти делам совети како треба да си ја работиш работата.
Се разбира дека не треба.Лично јас немам проблем со тоа ,ама имам проблем кога некој фаворизира и нереално прикажува одреден производител а притоа плука на сите други.И да се разбереме нема лоша и добра клима,има само лошо или добро избрана клима за одреден простор.За сите клими од најефтините он/офф па до најскапите хиперинвертери има потенцијални купувачи и нивна оправданост.Некој сака да помине со помалку пари и да се грее во преоден период, а во ладните месеци да догрева.Друг пак не сака да се замара па плаќа поскапо во старт за да тера цело време на клима.Ne znam zasto voopsto tesko moze da padne nekomu ako nekoj favorizira ili opskrbuva druga klima.
Zemete go toa kako benefit i kako informacija plus.
Sekoe mislenje e dobredojdeno bilo kakvo bilo, tocno ili ne.
Nase e da go prifatime ili ne,
Sepak parite se nasi i nikoj ne moze da vi gi zeme od dzeb.
A toa sto nekoi firmi se indolentni i ne se "reklamiraat" ovede, toa e nivni minus, ama sepak nie i toa treba da go zememe vo obzir.
Kako sto kazav, poslediot zbor za toa kade gi davame parite e nas.
Баниран перманентно.[DOUBLEPOST=1486238263][/DOUBLEPOST]Абе мистичен копук невиден, пристрасен треба да се вика не мистичен
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Баниран една недела.Raboti si ja objektivno togas
е RXB35C2V1B и е од Чешка. Е сега што значат овие букви кој знае.
So zdravje da si rabotis da te sluzi dolgo.На крајот на Октомври не можев да го чекам Амберот веќе и земав Даикин ftxb35c кој беше на некоја промоција 32.000.
Климата и на најголемиот минус работеше и загреваше салон од 38м2 до 21-22 степени, а на минус 10 без проблеми загрева на 23 и иде фазла ама тоа е претопло. Но јас не сум репер зошто ја пуштав во 18 или 19 а ја гасев во 01 часот. Добра работа е што има 5 брзини и јас не го користам АУТО туку најчесто ми е на втора брзина зошто тука е најтивка а загрева.
Е сега гледам мојата надворешна е RXB35C5V1B и е made in Turkey, а овој Даикин:
е RXB35C2V1B и е од Чешка. Е сега што значат овие букви кој знае.
Би сакал да прашам дали извртените цевки кај надворешната е тоа што го викаат oil trap?
Od istite pricini kako sto i FH35VE nezavrtela so 2Kw potrosuvacka na -15, i od istata pricina sto na + Temperatura nema sansi Mitsuto da go nateras da povlece pojse od 1KW....brkaat SCOP i zatoa se ogranicedni na + Temperaturi, no na minusi nema limiti.Зошто на тестот не завртела на 100-120?
Значи дека софтверот не и дозволува.
Што значи дека е ирелевантно.
Во критични случаи кога е потребна екстремна моќ треба да може да заврти на 2COP и 4-5KW ама ретко кој тоа го прави освен Фуџицу.