- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.768
- Поени од реакции
- 7.701
@klimi.mk treba da si ja apdejtira slikata od Panelot na Hansolot, toj zastaren model na panel odamna ne se nosi kaj nas, do pred nekoe vreme povekje od godina dena se nosese A3 panelot a sega najnoviot Hansol e so A2 panelot, istiot onoj panel koj se nosi i kaj Nordijcite i e viden kaj modelite Hansol pod markite na Inova i Wilfa.
Eve ja Wilfata Tynset

Innova

Eve go istiot A2 panel vo Grimak.

Elektrostatskiot filter slicno kako kaj Mitsuto, ista funkcija vo podrugo pakovanje.

I sekako WiFi od 50uvrejki gratis vgradeno vo panelot.

Inaku stariot Hansol so Sanyoto koj ne gi bendisuvase mnogumina tuka od skoro e vo prodazba vo finska i zamenet e postariot S2DNA1B\(3,6KWatnoit model) model so onoj sto se nosese tuka kaj nas S3DNA1D(koj neli ne bese ist so finskiot i sluzese za majtap na trolacite)
Primetete go seriskiot broj na modelot pod Bar-kodot 63260001608....i sporedete go so onoj Hansol ja sto go otvarav i slikav vo magacinot na Gree.mk. Potpolno istata shifra e i vo nasiot Hansol i ovde na Finskiot model.

Eve ja Wilfata Tynset

Innova

Eve go istiot A2 panel vo Grimak.

Elektrostatskiot filter slicno kako kaj Mitsuto, ista funkcija vo podrugo pakovanje.

I sekako WiFi od 50uvrejki gratis vgradeno vo panelot.

Inaku stariot Hansol so Sanyoto koj ne gi bendisuvase mnogumina tuka od skoro e vo prodazba vo finska i zamenet e postariot S2DNA1B\(3,6KWatnoit model) model so onoj sto se nosese tuka kaj nas S3DNA1D(koj neli ne bese ist so finskiot i sluzese za majtap na trolacite)
Primetete go seriskiot broj na modelot pod Bar-kodot 63260001608....i sporedete go so onoj Hansol ja sto go otvarav i slikav vo magacinot na Gree.mk. Potpolno istata shifra e i vo nasiot Hansol i ovde na Finskiot model.

Последно уредено:
Со здравје да си ја користиш долго да те служи.[DOUBLEPOST=1486131478][/DOUBLEPOST]