- Член од
- 29 септември 2016
- Мислења
- 464
- Поени од реакции
- 286
каков е тој блу од 2 гига
блу е 30-60 гига
па ако си маж симни таков и гледај
блу е 30-60 гига
па ако си маж симни таков и гледај

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Raboti si ja objektivno togasБаш така.
Драго ми е што сфати.
Ко ја да ти дојдам на работа кај тебе и да ти делам совети како треба да си ја работиш работата.
Се разбира дека не треба.Лично јас немам проблем со тоа ,ама имам проблем кога некој фаворизира и нереално прикажува одреден производител а притоа плука на сите други.И да се разбереме нема лоша и добра клима,има само лошо или добро избрана клима за одреден простор.За сите клими од најефтините он/офф па до најскапите хиперинвертери има потенцијални купувачи и нивна оправданост.Некој сака да помине со помалку пари и да се грее во преоден период, а во ладните месеци да догрева.Друг пак не сака да се замара па плаќа поскапо во старт за да тера цело време на клима.Ne znam zasto voopsto tesko moze da padne nekomu ako nekoj favorizira ili opskrbuva druga klima.
Zemete go toa kako benefit i kako informacija plus.
Sekoe mislenje e dobredojdeno bilo kakvo bilo, tocno ili ne.
Nase e da go prifatime ili ne,
Sepak parite se nasi i nikoj ne moze da vi gi zeme od dzeb.
A toa sto nekoi firmi se indolentni i ne se "reklamiraat" ovede, toa e nivni minus, ama sepak nie i toa treba da go zememe vo obzir.
Kako sto kazav, poslediot zbor za toa kade gi davame parite e nas.
Баниран перманентно.[DOUBLEPOST=1486238263][/DOUBLEPOST]Абе мистичен копук невиден, пристрасен треба да се вика не мистичен
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Баниран една недела.Raboti si ja objektivno togas

5. Рајан Гослинг и Ема Стоун и сцената на ридчето:

Леле Гранде, оргазми! Синхронизација убитачна, браво!
А Footlose ме нервира што има милион мењања на кадри во сцените со играње, ко Мајкл Беј![]()