Најекономично греење и ладење

Член од
8 ноември 2017
Мислења
2.520
Поени од реакции
2.808
Garancija 1 godina!
Narednite si gi plakja samiot klient,sekoja godina 1000ka. Ako ne plati se kine garancijata! Ama za reklama ste prvi!
Sosema normalno, kaj site se plaka prodolzuvanje na garancijata, samo sto nikoj nema muda da dade 10 godini garancija. Gree ima i zatoa e No.1

D

Deleted member 157923

Гостин
@Sv B значи ако не сакам секоја година да доаѓате и правите "сервис" на климата односно "хемиско чистење", значи не сакам да доплаќам по 1000 денари, во тој случај имам гаранција само 1 година?

Член од
8 ноември 2017
Мислења
2.520
Поени од реакции
2.808
@Sv B значи ако не сакам секоја година да доаѓате и правите "сервис" на климата односно "хемиско чистење", значи не сакам да доплаќам по 1000 денари, во тој случај имам гаранција само 1 година?
Uste ednas za tebe, ke si otides do salon na Gree i ke si prasas se sto te interesira. Se ke ti stane jasno.

D

Deleted member 157923

Гостин
Uste ednas za tebe, ke si otides do salon na Gree i ke si prasas se sto te interesira. Se ke ti stane jasno.
Ама нели ти си официјален претставник на Грее хехе, достапност 24/7
Е кај имате вие салон само во Скопје имате? Од вака голема фирма очекував во секој град да имате продажно место.
Ништо пример како Нептун, Сетек...

20240821_014811.jpg

Ејјј многу модерно. Што е вакво Грее црно-бела верзија као погребална опрема да продавате. Кај е Пепси знакчето???

20240821_015347.jpg

Опа втора локација, тргна бизнисот а?
Овој пат Грее во боја верзија. Ама џабе без Пепси знакчето јас не знам шо е ова.
Слаткарница е, сендвичара е... :toe:

Шо се оние пакетчината на излог?
Да погодам, Грее бокалчиња хехе
20240821_015256.jpg

Член од
6 септември 2021
Мислења
322
Поени од реакции
560
Точно така! И тоа мора да ти ја монтираат нивни монтери и за тоа ќе си платиш едно 60-70 евра,инаку гаранција немаш воопшто

Член од
20 јануари 2023
Мислења
379
Поени од реакции
509
Sosema normalno, kaj site se plaka prodolzuvanje na garancijata, samo sto nikoj nema muda da dade 10 godini garancija. Gree ima i zatoa e No.1
Чекај, а кој е статусот на оние кои купија пред месец-два со 10 год. гаранција без годишна доплата/сервис? Тие продолжуваат во тој режим или... ?

Член од
8 ноември 2017
Мислења
2.520
Поени од реакции
2.808
Чекај, а кој е статусот на оние кои купија пред месец-два со 10 год. гаранција без годишна доплата/сервис? Тие продолжуваат во тој режим или... ?
Tie ne prodolzuvaat, se si pisuva vo garancijata.
Zemete citajte malce.
Автоматски споено мислење:

Точно така! И тоа мора да ти ја монтираат нивни монтери и за тоа ќе си платиш едно 60-70 евра,инаку гаранција немаш воопшто
Sosema normalno.

Ама нели ти си официјален претставник на Грее хехе, достапност 24/7
Е кај имате вие салон само во Скопје имате? Од вака голема фирма очекував во секој град да имате продажно место.
Ништо пример како Нептун, Сетек...

Прегледај го приврзокот 427003

Ејјј многу модерно. Што е вакво Грее црно-бела верзија као погребална опрема да продавате. Кај е Пепси знакчето???

Прегледај го приврзокот 427004

Опа втора локација, тргна бизнисот а?
Овој пат Грее во боја верзија. Ама џабе без Пепси знакчето јас не знам шо е ова.
Слаткарница е, сендвичара е... :toe:

Шо се оние пакетчината на излог?
Да погодам, Грее бокалчиња хехе
Прегледај го приврзокот 427005
Ima vo sekoj grad.
Pozdrav od Gree No.1

Член од
9 февруари 2023
Мислења
149
Поени од реакции
310
/// Upravo tako ... ili imas 1 godinu garanciju ---- ili ces za 10.000 denari za 10 godina da jos jednom platis recimo celu nizerazrednu klimu po njihovoj nabavnoj ceni. A ako povecaju na 2000 den vremenom servis --- onda ces da platis jos vise --- prodace ti neku nizerazrednu klimu jos 2x //// :)

Член од
8 ноември 2017
Мислења
2.520
Поени од реакции
2.808
/// Upravo tako ... ili imas 1 godinu garanciju ---- ili ces za 10.000 denari za 10 godina da jos jednom platis recimo celu nizerazrednu klimu po njihovoj nabavnoj ceni. A ako povecaju na 2000 den vremenom servis --- onda ces da platis jos vise --- prodace ti neku nizerazrednu klimu jos 2x //// :)
Slabo ti ide matematika, vidi se da nisi ucio…..pacient sa tapijom.

D

Deleted member 157923

Гостин
Tie ne prodolzuvaat, se si pisuva vo garancijata.
Zemete citajte malce
Епа во тој период додека сте продавале клими со безусловна гаранција во ред е да ја користите таа реклама.
Ама после тој период, после таа промоција да сеуште одите со иста реклама е малце глупо.
Треба да ја промените.
Пример:
GREE
Спокој цела деценија...
...за само 10000 денари
Уствари 9000 денари иди така?
Последната 1000ка можи да се спаси.
Среќа што не ја бараат првата 1000ка унапред. Пример иди ја монтира климата и ти вели, дај сега 1000 денари да ја почниме гаранцијата.
Тогаш ќе беа 10000

Последно уредено од модератор:
Член од
6 септември 2021
Мислења
322
Поени од реакции
560
Sosema normalno.
Што е нормално бе ало? Кај има по флаериве нагласено дека се плаќа гаранцијата? Некој не сака да плаќа секоја година сервис и оп нема гаранција. А сте пишале 10год, па кај се тие 10 години?
На фрижидер,шпорет,машина плаќаш гаранции и морален редовен сервис? НЕ!
Само со климиве изведувате глупости. Ако се толку квалитетни ко што се претставуваат,нема што мене да ме обврзува да му правам морален горишен "сервис" и да му плаќам 1000 денари,за да ми ја продолжи. Да не зборам дека ништо не се прави на тој сервис ,туку само потпишувам документ.
Нова гланц Gree клима земав кога беа субвенциите,од прв месец смрдеше кога дуваше на ладно,5 мајстори дојдоа никој не го откри проблемот,монтирана беше право под либела,нигде не се прекршуваше цревото,нигде не задржуваше вода. Што не ми дадоа нова у таков случај,него ене ја дома и ден денес ладна сезона корне.

Член од
8 ноември 2017
Мислења
2.520
Поени од реакции
2.808
Што е нормално бе ало? Кај има по флаериве нагласено дека се плаќа гаранцијата? Некој не сака да плаќа секоја година сервис и оп нема гаранција. А сте пишале 10год, па кај се тие 10 години?
На фрижидер,шпорет,машина плаќаш гаранции и морален редовен сервис? НЕ!
Само со климиве изведувате глупости. Ако се толку квалитетни ко што се претставуваат,нема што мене да ме обврзува да му правам морален горишен "сервис" и да му плаќам 1000 денари,за да ми ја продолжи. Да не зборам дека ништо не се прави на тој сервис ,туку само потпишувам документ.
Нова гланц Gree клима земав кога беа субвенциите,од прв месец смрдеше кога дуваше на ладно,5 мајстори дојдоа никој не го откри проблемот,монтирана беше право под либела,нигде не се прекршуваше цревото,нигде не задржуваше вода. Што не ми дадоа нова у таков случај,него ене ја дома и ден денес ладна сезона корне.
Ke si platis kako popce, i ke si uzivas

Kajgana Shop

На врв Bottom