Garancija 1 godina!
Sosema normalno, kaj site se plaka prodolzuvanje na garancijata, samo sto nikoj nema muda da dade 10 godini garancija. Gree ima i zatoa e No.1Garancija 1 godina!
Narednite si gi plakja samiot klient,sekoja godina 1000ka. Ako ne plati se kine garancijata! Ama za reklama ste prvi!
Uste ednas za tebe, ke si otides do salon na Gree i ke si prasas se sto te interesira. Se ke ti stane jasno.@Sv B значи ако не сакам секоја година да доаѓате и правите "сервис" на климата односно "хемиско чистење", значи не сакам да доплаќам по 1000 денари, во тој случај имам гаранција само 1 година?
Ама нели ти си официјален претставник на Грее хехе, достапност 24/7Uste ednas za tebe, ke si otides do salon na Gree i ke si prasas se sto te interesira. Se ke ti stane jasno.
Точно така! И тоа мора да ти ја монтираат нивни монтери и за тоа ќе си платиш едно 60-70 евра,инаку гаранција немаш воопшто@Sv B значи ако не сакам секоја година да доаѓате и правите "сервис" на климата односно "хемиско чистење", значи не сакам да доплаќам по 1000 денари, во тој случај имам гаранција само 1 година?
Чекај, а кој е статусот на оние кои купија пред месец-два со 10 год. гаранција без годишна доплата/сервис? Тие продолжуваат во тој режим или... ?Sosema normalno, kaj site se plaka prodolzuvanje na garancijata, samo sto nikoj nema muda da dade 10 godini garancija. Gree ima i zatoa e No.1
Tie ne prodolzuvaat, se si pisuva vo garancijata.Чекај, а кој е статусот на оние кои купија пред месец-два со 10 год. гаранција без годишна доплата/сервис? Тие продолжуваат во тој режим или... ?
Sosema normalno.Точно така! И тоа мора да ти ја монтираат нивни монтери и за тоа ќе си платиш едно 60-70 евра,инаку гаранција немаш воопшто
Ima vo sekoj grad.Ама нели ти си официјален претставник на Грее хехе, достапност 24/7
Е кај имате вие салон само во Скопје имате? Од вака голема фирма очекував во секој град да имате продажно место.
Ништо пример како Нептун, Сетек...
Прегледај го приврзокот 427003
Ејјј многу модерно. Што е вакво Грее црно-бела верзија као погребална опрема да продавате. Кај е Пепси знакчето???
Прегледај го приврзокот 427004
Опа втора локација, тргна бизнисот а?
Овој пат Грее во боја верзија. Ама џабе без Пепси знакчето јас не знам шо е ова.
Слаткарница е, сендвичара е...
Шо се оние пакетчината на излог?
Да погодам, Грее бокалчиња хехе
Прегледај го приврзокот 427005
/// Upravo tako ... ili imas 1 godinu garanciju ---- ili ces za 10.000 denari za 10 godina da jos jednom platis recimo celu nizerazrednu klimu po njihovoj nabavnoj ceni. A ako povecaju na 2000 den vremenom servis --- onda ces da platis jos vise --- prodace ti neku nizerazrednu klimu jos 2x ////@Sv B значи ако не сакам секоја година да доаѓате и правите "сервис" на климата односно "хемиско чистење", значи не сакам да доплаќам по 1000 денари, во тој случај имам гаранција само 1 година?
Slabo ti ide matematika, vidi se da nisi ucio…..pacient sa tapijom./// Upravo tako ... ili imas 1 godinu garanciju ---- ili ces za 10.000 denari za 10 godina da jos jednom platis recimo celu nizerazrednu klimu po njihovoj nabavnoj ceni. A ako povecaju na 2000 den vremenom servis --- onda ces da platis jos vise --- prodace ti neku nizerazrednu klimu jos 2x ////
Епа во тој период додека сте продавале клими со безусловна гаранција во ред е да ја користите таа реклама.Tie ne prodolzuvaat, se si pisuva vo garancijata.
Zemete citajte malce
Што е нормално бе ало? Кај има по флаериве нагласено дека се плаќа гаранцијата? Некој не сака да плаќа секоја година сервис и оп нема гаранција. А сте пишале 10год, па кај се тие 10 години?Sosema normalno.
Автоматски споено мислење:
Ke si platis kako popce, i ke si uzivasШто е нормално бе ало? Кај има по флаериве нагласено дека се плаќа гаранцијата? Некој не сака да плаќа секоја година сервис и оп нема гаранција. А сте пишале 10год, па кај се тие 10 години?
На фрижидер,шпорет,машина плаќаш гаранции и морален редовен сервис? НЕ!
Само со климиве изведувате глупости. Ако се толку квалитетни ко што се претставуваат,нема што мене да ме обврзува да му правам морален горишен "сервис" и да му плаќам 1000 денари,за да ми ја продолжи. Да не зборам дека ништо не се прави на тој сервис ,туку само потпишувам документ.
Нова гланц Gree клима земав кога беа субвенциите,од прв месец смрдеше кога дуваше на ладно,5 мајстори дојдоа никој не го откри проблемот,монтирана беше право под либела,нигде не се прекршуваше цревото,нигде не задржуваше вода. Што не ми дадоа нова у таков случај,него ене ја дома и ден денес ладна сезона корне.